vanaf € 28,- p.n.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Prijzen van transfers vindt u onder de prijstabel van de hotels
U kunt deze hotels uitsluitend boeken als onderdeel van een (eventueel zelf samengesteld) arrangement met minimaal drie overnachtingen
In Peru & Bolivia werken wij met onze lokale agent die een uitgebreid aanbod aan additionele hotels, lodges, tours, transfers en andere reisonderdelen biedt. Geeft u ons uw specifieke reiswensen door. Wij maken graag een offerte op maat

In de bovenstaande prijstabel vindt u informatie en prijzen van tientallen hotels in Peru & Bolivia. Onderaan de prijstabel vindt u tevens prijzen van transfers. Staat het hotel van uw keuze er niet bij? Wij maken graag een offerte op maat op basis van ons volledige aanbod.

Hotels

Maak gebruik van onze uitgebreide selectie hotels en stel zelf uw reis samen. Wij bieden u hotels van twee tot vijf sterren in de steden of in een mooie natuurlijke omgeving. Omdat wij u graag het unieke van het land laten zien, zijn in ons aanbod ook veel kleinschalige hotels en boutique hotels opgenomen. De hotels in de kleinere plaatsen zijn over het algemeen kleinschalig en gebouwd met respect voor de natuur. Wij kunnen u een verblijf in deze hotels dan ook van harte aanbevelen. Onze Zuid-Amerika specialisten geven u graag advies uit ons complete aanbod van overnachtingsmogelijkheden of maken een offerte op maat met de accommodaties en vliegreis die u heeft geselecteerd.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany