- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Zuid-Amerika specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Goed te combineren met bouwstenen en excursies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande rondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande rondreis. U betaalt dan een lagere prijs
Minimaal zeven nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

Peru is één van de boeiendste landen in Zuid-Amerika. Het is een veelzijdig land waar u in korte tijd enorme verschillen in landschap, klimaat en hoogte kunt ervaren. Dat maakt reizen door Peru ook zo leuk! Het hoogtepunt is zonder twijfel Machu Picchu, de Verloren Stad van de Inca’s. Maar Peru biedt ook een woestijnachtige kustlijn met interessante eilanden, prachtige koloniale steden, besneeuwde bergtoppen in de Andes en het tropische regenwoud van de Amazone. Genoeg om te zien dus! Stippel zelf een route uit langs de mooiste plekken in Peru en beleef dit prachtige land in uw eigen tempo.

Rondreizen of bouwstenen aanpassen aan uw wensen

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan reizen en bouwstenen. Deze zijn in Peru zo opgebouwd dat u individueel reist en in elke regio wordt opgevangen door onze lokale partner, die onder meer de transfers naar de hotels verzorgt en de dagtochten en excursies met u maakt. Bepaalde dagtochten en excursies kunnen in een internationaal gezelschap plaatsvinden. Indien dit zo is, staat dit duidelijk vermeld bij de betreffende bouwsteen of excursie. Het is mogelijk om aan de rondreizen en bouwstenen extra overnachtingen toe te voegen zodat u meer tijd heeft om van het land te genieten. U kunt tevens rondreizen met bouwstenen combineren, of zelf een reis samenstellen door een combinatie van bouwstenen te maken. 

Zelf uw route uitstippelen

Heeft u zelf een route bedacht, die u graag wilt omzetten in een reis op maat? De hoofdstad Lima is dan meestal het startpunt van uw rondreis. Als u voldoende tijd heeft, is het verstandig om uw reis qua hoogte goed op te bouwen. Reis niet in één keer van Lima (zeeniveau) naar Cuzco (3.400 meter), maar verblijf bijvoorbeeld eerst nog twee nachten in Arequipa (2.300 meter). Zo kan uw lichaam langzaam wennen aan de hoogte. De afstanden in Peru zijn vaak groot. U kunt ervoor kiezen om deze afstanden te overbruggen per vliegtuig. Om het Andesgebergte over te steken raden wij dit ten zeerste aan, om kostbaar tijdverlies te voorkomen. Voor andere trajecten kunt u ook overwegen om gebruik te maken van goede en luxe lijndienstbussen, waarin wij plaatsen voor u kunnen reserveren.

Hotels

Wij bieden in Peru een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de steden of in een mooie natuurlijke omgeving. Omdat wij u graag het unieke karakter van het land laten zien, zijn in ons aanbod ook veel kleinschalige hotels en boutique hotels opgenomen. Op deze website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd. Het overige aanbod gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. Heeft u zelf een hotel in gedachten en staat dit er niet tussen? Dan zullen we dit indien mogelijk opnemen in uw offerte op maat.

Bouwstenen en excursies

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan bouwstenen en excursies in Peru. Ga bijvoorbeeld condors spotten in de Colca Canyon, maak een rondvlucht over de Nazca lijnen of bezoek de Heilige Vallei van de Inca’s. Peru is een uitermate geschikte bestemming voor een trekking. Wij bieden verschillende meerdaagse trekkingen die eindigen bij Machu Picchu. Bovendien kunt u Peru goed combineren met een bezoek aan Bolivia om daar bijvoorbeeld het Titicacameer te bevaren of de intrigerende zoutvlakte van Uyuni te bezoeken, de grootste zoutvlakte ter wereld!

Vliegtickets

Heeft u zelf al vliegtickets geboekt? Geen probleem. Dan verzorgen wij graag voor u het landarrangement.

Uw offerte op maat

Hoe werkt het? U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de voordeligste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van de stad overnachten of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor een verblijf in natuurgebieden, zoals de Amazone. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels of guesthouses in de juiste prijsklasse selecteren, die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Geef uw wensen aan ons door, dan maken onze Zuid-Amerika specialisten vrijblijvend een offerte op maat voor uw reis naar Peru. 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany