Soort

Aantal dagen

Regio

Reisinformatie

Rondreis Amerika

De Verenigde Staten zijn de perfecte bestemming voor een rondreis per auto, bus of camper. De wegen en de bewegwijzering zijn goed, de huurauto’s zijn van prima kwaliteit, hotels zijn er in alle prijsklasses… Lees meer

Autorondreis Amerika op maat

Stel zelf uw autorondreis USA samen

Stippel zelf uw autorondreis door de USA uit. Onze USA-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

8-daagse autorondreis

Affordable Florida

Autorondreis Florida met o.a. Miami, Golf van Mexico en Orlando. Tip: verleng uw reis in de Florida Keys. Langer verblijf mogelijk in alle plaatsen. Ook mogelijk als 10-daagse autorondreis.

vanaf € 720 p.p.

14-daagse autorondreis incl. villa met privé-zwembad

Florida Sun & Fun

Fly & drive langs Miami, Key West, Everglades National Park en St. Petersburg. Aansluitend verblijf in Orlando, in een villa met privé-zwembad. De villa's zijn ook los te boeken.

Nu vanaf € 836 p.p.
bestseller

9-daagse zonvakantie incl. autohuur

Kissimmee Florida

Ontdek Florida vanuit het centraal gelegen Kissimmee, de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de attractieparken van Orlando. Inclusief autohuur en hotel.

vanaf € 849 p.p.

10-daagse autorondreis

Affordable Florida incl. Florida Keys

Autorondreis Florida met o.a. Miami, Florida Keys, Golf van Mexico en Orlando. Ook mogelijk in omgekeerde volgorde, of als 8-daagse reis (excl. Florida Keys).

vanaf € 859 p.p.

10-daagse autorondreis

Florida’s Gulfcoast

Autorondreis langs de paradijselijke Gulfcoast van Florida. Tijdens deze reis worden strand en cultuur gecombineerd. Ontdek het veelzijdige Napels en Marco Island. Ideale gezinsreis!

vanaf € 895 p.p.

10-daagse autorondreis

Best of Florida

Mooie autorondreis langs Miami, Orlando, Fort Lauderdale, Key West en the Everglades. Goed te combineren met een verblijf in Miami of op de Bahama's. Ook mogelijk van/naar Orlando.

vanaf € 917 p.p.

10-daagse autorondreis

Best of the Southwest

Compacte rondreis langs San Francisco, Monterey, Yosemite en Death Valley National Park, Las Vegas en Los Angeles. U ziet heel veel in korte tijd.

vanaf € 924 p.p.

11-daagse autorondreis

Panoramic Florida

Mooie rondreis langs o.a. Miami, Orlando, Sarasota en Key West. Inclusief bezoek aan het Kennedy Space Center en optionele excursies naar de pretparken. Ook mogelijk als busrondreis.

vanaf € 1072 p.p.
bestseller

16-daagse autorondreis

Western Drive

Veelzijdige rondreis door West-USA, met o.a. Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, Zion en Bryce National Park. Inclusief Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Nu vanaf € 1153 p.p.
avatar
Reistip

Wat is de USA een veelzijdig vakantieland! Ik begrijp heel goed dat veel reizigers steeds terugkeren. Gaat u voor de eerste keer naar Amerika, dan biedt het westen een mooie en veelzijdige kennismaking met het land, door de afwisseling van nationale parken en wereldsteden. Ook Florida en New England zijn dan een goede keuze. Bent u een ervaren Amerika-reiziger, dan denken wij graag met u mee voor een unieke reisroute.


- Reisspecialist Martine van Hooff

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.