bestseller
vanaf € 880,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKKORTING UNITED AIRLINES & AIR CANADA: wanneer u vóór 31 januari 2018 boekt én betaalt met vertrek naar diverse bestemmingen op diverse data tot en met 31 oktober 2018, ontvangt u een korting die tot maximaal € 625,- per persoon kan oplopen! Korting alleen van toepassing op reizen naar de USA of Canada inclusief vliegreis met United Airlines en/of Air Canada
VROEGBOEKKORTING: Wanneer u vóór 15 december 2017 boekt met vertrek in de periode 1 april t/m 31 oktober 2018, ontvangt u een korting van € 90,- per geboekte rondreis. Wanneer u vóór 15 februari 2018 boekt met vertrek in de periode 1 april t/m 31 oktober 2018, ontvangt u een korting van € 45,- per geboekte rondreis. Korting alleen van toepassing op de autorondreis inclusief vliegreis
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting, verblijf in vierpersoonskamer en verlenging in 4-kamervilla met privé-zwembad
Miami, Florida Keys, Everglades, Golf van Mexico en Orlando
Zeer geschikt voor grotere reisgezelschappen
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1


Amsterdam – Miami

U vliegt van Amsterdam naar Miami. Na aankomst haalt u uw auto op bij de luchthaven en rijdt u naar Miami Beach, waar u twee nachten zult verblijven.

Dag
2


Miami

Vandaag heeft u voldoende tijd om rond te kijken in Miami. Het Art Deco District met de in pasteltinten geverfde huizen en de levendige Ocean Drive mag u beslist niet missen. Miami is een prima uitgangspunt voor dagexcursies zoals Metro Zoo -Amerika’s grootste dierentuin-, Parrot Jungle -een unieke show met exotische vogels-, het exclusieve Coconut Grove of Bayside Marketplace.

Dag
3


Miami – Marathon/Key West (272 km)

U rijdt vandaag naar de Florida Keys, een door vele bruggen verbonden reeks van eilandjes aan de zuidpunt van Florida. De Florida Keys zijn een archipel van ongeveer 1700 kleine eilandjes. De eilanden strekken zich uit van Miami in het noordoosten naar het zuiden, en buigen vervolgens in westelijke richting af. ’s Middags komt u aan in het meest zuidelijk gelegen punt van de Verenigde Staten: Key West. Deze plek is slechts 150 km verwijderd van Cuba. Key West biedt u sfeervolle straatjes, vele terrassen en een ontspannen sfeer. Watersport staat hier centraal. De schrijver Ernest Hemingway heeft hier een groot gedeelte van zijn leven doorgebracht. Een bezoek aan zijn huis behoort eveneens tot één van de vele mogelijkheden die Key West u te bieden heeft. U verblijft één nacht in Marathon of Key West. Marathon ligt op ca. een uur rijden van Key West.

Dag
4


Marathon/Key West – Florida City (203 km)

Key West is één van die plaatsen waarnaar u ongetwijfeld nog een keer wilt terugkeren. Over 42 bruggen rijdt u vandaag weer naar het vasteland van Florida. U overnacht nabij Florida City, die gemakkelijke toegang biedt tot de Everglades National Park.

Dag
5


Florida City – Everglades – Naples (210 km)

Wij raden u aan om vroeg te vertrekken. In dat geval heeft u voldoende gelegenheid om het door alligators en indianen bewoonde Everglades National Park nader te bekijken. Dit nationale park is de grootste subtropische wildernis van de Verenigde Staten. Het kwetsbare en complexe ecosysteem combineert een brede ondiepe rivier van ca. 150 km lang met een subtropisch klimaat en een diversiteit aan flora en fauna. Het is de habitat van zeldzame en bedreigde diersoorten zoals de Amerikaanse alligator en de Floridapanter. Het natuurgebied wordt bepaald door afwisselende perioden van droogte en overstroming, branden, zonneschijn en hevige regenval. De ondiepe rivier (op sommige plaatsen slechts een paar centimeter) wordt op veel plaatsen bedekt door groene moerasgrassen. De bijnaam ‘River of Grass’ is dan ook zeer toepasselijk. Verder stroomafwaarts, in het grootste mangrovebos ter wereld, vermengt de zoetwaterrivier zich met het zoute water van de Golf van Mexico. Het park omvat ook een deel van Florida Bay en een deel van het ‘Ten Thousand Islands’ eilandengebied. Een leuke activiteit in de Everglades, is een tocht per propellerboot door de moerassen. In de middag komt u aan in Naples.

Dag
6


Naples – St. Petersburg (246 km)

U heeft vandaag gelegenheid om de gezellige plaatsjes langs de Golf van Mexico te ontdekken. Bezoek Sarasota met de boetieks en restaurantjes op St. Armands Circle en blijf een tijdje hangen op één van de vele visserspieren. Uiteindelijk komt u in St. Petersburg, waar u twee nachten overnacht.

Dag
7


St. Petersburg

U heeft de gehele dag de tijd om St. Petersburg rustig op uw eigen tempo te verkennen. Het prachtige schiereiland St. Petersburg/Clearwater biedt meer dan 35 mijl aan witte zandstranden aan Florida’s Golf van Mexico. Thuishaven van Amerika’s meest bekroonde stranden: Caladesi Island en Fort De Soto zijn beide benoemd tot Amerika’s ‘Number One Beach’ door Dr. Stephen Leatherman (beter bekend als ‘Dr. Beach’). Andere stranden als St. Pete Beach, Clearwater Beach en Honeymoon Island staan hoog genoteerd bij TripAdvisor en diverse family magazines. Het mooie weer is perfect voor diverse activiteiten, waarbij golf (bijna 50 golfbanen) en tennis een belangrijke rol spelen. Wilde dieren kunt u tegenkomen in de natuur of in het populaire Clearwater Marine Aquarium. Kunst en historie komen gedurende het gehele jaar uitgebreid aan bod tijdens talloze festivals, shows en tentoonstellingen. Nieuw zijn het Dalí Museum en de Chihuly Glass Collection van het Morean Arts Center. Clearwater Beach is erg geliefd. ’s Avonds is de spectaculaire zonsondergang te bekijken vanaf Pier 60.

Dag
8


St. Petersburg – Orlando (171 km)

U rijdt in de richting van ‘The Entertainment Capital of the World’: Orlando. Thuisbasis van wereldberoemde attracties als Disney World en Universal Studios. Op slechts ongeveer 20 minuten rijden verblijft u vijf nachten in een villa met privé-zwembad. De geheel verzorgde villa’s met privé-zwembad liggen rondom Orlando, in de omgeving van Kissimmee. De villa’s liggen in diverse woon-/vakantiewijken, op maximaal circa 15-30 minuten rij-afstand van de attractieparken. In de omgeving vindt u restaurants, winkels en diverse golfbanen. Deze villa’s zijn uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen of voor grotere reisgezelschappen en zorgen al jarenlang voor veel tevreden reizigers.

Dag
9-12


Orlando

U zult zich geen moment vervelen: de wereldtop van pretparken ligt binnen handbereik. En mocht u even gas terug willen nemen: uw villa is van alle gemakken voorzien!

Dag
13


Orlando – Amsterdam

’s Middags rijdt u naar de luchthaven van Orlando, waar u uw auto inlevert. Vervolgens vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag
14


Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

         

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.