bestseller
vanaf € 1103,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKKORTING
Wanneer u vóór 31 oktober 2019 boekt met vertrek in de periode 1 november 2019 t/m 31 maart 2020, ontvangt u een korting van € 45,- per geboekte rondreis. Korting alleen van toepassing op de autorondreis inclusief vliegreis.
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in tweepersoonskamer
Miami, Kennedy Space Center, St. Augustine, Orlando, Everglades en Florida Keys
‘Het andere Florida’
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Miami

Vliegreis naar Miami. Na aankomst haalt u uw auto op en gaat u naar uw hotel op Miami Beach voor één overnachting. Zon, zee, strand, Art Deco in pasteltinten en de bruisende sfeer van de stad – Miami heet u welkom!

Dag
2

Miami – Key West (270 km)

Over 42 bruggen rijdt u naar de Florida Keys, één van de mooiste wegen van heel Amerika. U verblijft twee nachten in Key West.

Dag
3

Key West

Key West, het meest zuidelijke punt van de Verenigde Staten, bevindt zich op ca. één uur rij-afstand van Marathon en vandaag kunt u het gaan bekijken. Geniet van de sfeervolle straatjes waar de tijd stil lijkt te staan. U kunt het huis van Ernest Hemingway bezoeken of een stadstour maken met de plaatselijke Conch Train. Neem ’s middags plaats op een van de terrasjes aan Mallory Square en geniet van lokale artiesten of maak een romantische sunset cruise aan boord van een catamaran.

Dag
4-5

Key West – Everglades – Sarasota (571 km)

De ‘Overseas Highway’ brengt u weer op het vasteland. U vertrekt vervolgens naar de Everglades, waar u optioneel het Miccosukee Indian Village kunt bezoeken en tijdens een tocht met een propellerboot kunt genieten van de bijzondere natuur. Everglades National Park is de grootste subtropische wildernis van de Verenigde Staten. Het kwetsbare en complexe ecosysteem combineert een brede ondiepe rivier van ca. 150 km lang met een subtropisch klimaat en een diversiteit aan flora en fauna. Het is de habitat van zeldzame en bedreigde diersoorten zoals de Amerikaanse alligator en de Floridapanter. Het natuurgebied wordt bepaald door afwisselende perioden van droogte en overstroming, branden, zonneschijn en hevige regenval. De ondiepe rivier (op sommige plaatsen slechts een paar centimeter) wordt op veel plaatsen bedekt door groene moerasgrassen. De bijnaam ‘River of Grass’ is dan ook zeer toepasselijk. Verder stroomafwaarts, in het grootste mangrovebos ter wereld, vermengt de zoetwaterrivier zich met het zoute water van de Golf van Mexico. Het park omvat ook een deel van Florida Bay en een deel van het ‘Ten Thousand Islands’ eilandengebied. Eindbestemming voor dag 4 is Sarasota, waar u twee nachten verblijft. U kunt genieten van het mooie strand aan de Golf van Mexico of een bezoek brengen aan Historic Spanish Point. Bezoek ’s avonds St. Armand’s Circle met haar vele gezellige restaurants en elegante boetieks. 

Dag
6-7

Sarasota – Tarpon Springs – Homosassa Springs – Orlando (389 km)

Op dag 6 leert u ‘het andere Florida’ kennen met een bezoek aan Tarpon Springs, een typisch Grieks sponsvissers dorpje. Aansluitend ziet u wederom een ander gezicht van Florida wanneer u stopt in Homosassa Springs State Park, met haar natuurlijke waterbronnen en grote verscheidenheid aan wilde dieren. Dag 6 eindigt in Orlando waar u op dag 7 optioneel kunt kiezen uit vele excursies of attractieparken.

Dag
8

Orlando of Orlando – St. Augustine – Daytona Beach – Orlando (340 km)

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan St. Augustine, het oudste stadje van Amerika waar u onder andere het interessante Castillo de San Marco vindt, en aan Daytona Beach. U kunt er ook voor kiezen de dag in Orlando door te brengen en te genieten in de pretparken. U kunt een bezoek brengen aan Disney’s Animal Kingdom Theme Park, het welbekende Walt Disney World Resorts’ Magic Kingdom Park of Epcot waar u de wereld van morgen kunt zien. Ook kunt u een kijkje achter de schermen van de film nemen in Universal Studios. Tenslotte is er de keus om een bezoek aan SeaWorld te brengen, waar u getuige bent van verschillende spectaculaire shows.

Dag
9

Orlando – Miami (190 km)

U keert terug naar Miami Beach voor een laatste overnachting in het heerlijke Florida.

Dag
10

Miami – Amsterdam

Vandaag vertrekt u naar de luchthaven van Miami, levert uw auto in, en vliegt terug naar Amsterdam.

Dag
11

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.