vanaf € 1290,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer op basis van midden-/eerste klasse hotels
Miami, Kennedy Space Center, St. Augustine, Orlando, Everglades en Florida Keys
‘Het andere Florida’
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij (bijvoorbeeld KLM), of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Miami

Vliegreis naar Miami. Na aankomst haalt u uw auto op en gaat u naar uw hotel op Miami Beach voor één overnachting. Zon, zee, strand, Art Deco in pasteltinten en de bruisende sfeer van de stad – Miami heet u welkom!

Dag
2

Miami – Key West (270 km)

Over 42 bruggen rijdt u naar de Florida Keys, één van de mooiste wegen van heel Amerika. Maak een leuke stop op Marathon Key en bezoek een schildpaddenopvang voor een rondleiding tijdens de Turtle Hospital Guided Education Program excursie. U verblijft twee nachten in Key West (in het winterseizoen verblijft u op Marathon op ca. een uur rijden van Key West). Neem aan het eind van de middag plaats op een van de terrasjes aan Mallory Square en geniet van lokale artiesten of maak een romantische sunset cruise aan boord van een catamaran tijdens de Champagne Sunset Cruise on the Fury Catamaran.

Dag
3

Key West

Geniet van de sfeervolle straatjes op Key West, waar de tijd stil lijkt te staan. U kunt het huis van Ernest Hemingway bezoeken of een stadstour maken met de plaatselijke Conch Tour Train. Tijdens de tour ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden en leert u over de vele kleurrijke inwoners, zowel in het verleden als in het heden. Er zijn diverse snorkel- en wateractiviteiten beschikbaar waaronder de spectaculaire Ultimate Adventure excursie waarbij u gaat snorkelen en aansluitend kunt kiezen om te jetskiën, parasailen of kajakken!

Dag
4

Key West – Everglades – Sarasota (571 km)

De ‘Overseas Highway’ brengt u weer op het vasteland. U vertrekt vervolgens naar de Everglades, waar u optioneel het Miccosukee Indian Village kunt bezoeken en tijdens een Everglades Airboat Ride kunt genieten van de natuur vanaf een bijzondere propellerboot. Everglades National Park is de grootste subtropische wildernis van de Verenigde Staten. Het kwetsbare en complexe ecosysteem is de habitat van zeldzame diersoorten zoals de Amerikaanse alligator en de Floridapanter. Het natuurgebied wordt bepaald door afwisselende perioden van droogte en overstroming, branden, zonneschijn en hevige regenval. De ondiepe rivier (soms slechts een paar centimeter) wordt op veel plaatsen bedekt door groene moerasgrassen. De bijnaam ‘River of Grass’ is dan ook zeer toepasselijk. Verder stroomafwaarts, in het grootste mangrovebos ter wereld, vermengt de zoetwaterrivier zich met het zoute water van de Golf van Mexico. Eindbestemming voor vandaag is Sarasota, waar u twee nachten verblijft.

Dag
5

Sarasota

Geniet van het mooie strand aan de Golf van Mexico of breng een bezoek aan Historic Spanish Point. ’s Avonds is het gezellig in St. Armand’s Circle, waar u vele gezellige restaurants en elegante boetieks vindt. 

Dag
6

Sarasota – Tarpon Springs – Homosassa Springs – Orlando (389 km)

Leer ‘het andere Florida’ kennen tijdens een bezoek aan Tarpon Springs, een typisch Grieks sponsvissers dorpje. Aansluitend ziet u wederom een ander gezicht van Florida wanneer u stopt in Homosassa Springs State Park. In dit park vindt u natuurlijke waterbronnen en een grote verscheidenheid aan wilde dieren. De dag eindigt in Orlando, waar u twee nachten verblijft.

Dag
7

Orlando

Geniet van The Entertainment Capitol of the World! Er is geen betere plek voor families en vrienden om samen te komen dan Walt Disney World Resort in Florida. Bezoek vandaag bijvoorbeeld Disney’s Animal Kingdom Theme Park, het bekende Walt Disney World Resorts’ Magic Kingdom Park of Epcot, waar u de wereld van morgen kunt zien. Ook kunt u een kijkje achter de schermen van de film nemen in Universal Studios. Tenslotte is er de keus om een bezoek aan SeaWorld te brengen, waar u verschillende spectaculaire shows met dieren kunt bijwonen. Reserveer uw tickets op tijd! Wij regelen deze graag voor u, hiermee bespaart u ter plaatse kostbare tijd.

Dag
8

Orlando of Orlando – St. Augustine – Daytona Beach – Orlando (340 km)

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan St. Augustine, het oudste stadje van Amerika waar u onder andere het interessante Castillo de San Marco vindt, en aan Daytona Beach. U kunt er ook voor kiezen de dag in Orlando door te brengen en te genieten in de pretparken. 

Dag
9

Orlando – Miami (383 km)

U keert terug naar Miami Beach voor een laatste overnachting in het zonovergoten Florida.

Dag
10

Miami – Amsterdam

Vandaag vertrekt u naar de luchthaven van Miami, levert uw auto in, en vliegt terug naar Amsterdam.

Dag
11

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany