- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Afrika specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Goed te combineren met bouwstenen en excursies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande rondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande rondreis. U betaalt dan een lagere prijs
Minimaal zeven nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

Kenia is de oudste safaribestemming van Afrika. U waant zich hier ook in deze tijd nog in de setting van de film Out of Africa, met grote kuddes wilde dieren in uitgestrekte vlaktes, luxe safaritenten en sfeervolle lodges in koloniale stijl. Het is een veelzijdig land met een enorme diversiteit aan landschappen, kleurrijke stammen en indrukwekkende nationale parken. Bovendien beschikt het over prachtige zandstranden. Hier kunt u heerlijk bijkomen na een safari. Dat maakt reizen door Kenia ook zo leuk! Stippel zelf een route uit langs de mooiste plekken in Kenia en beleef dit prachtige land in uw eigen tempo.

Zelf uw route uitstippelen

Heeft u zelf een route bedacht, die u graag wilt omzetten in een reis op maat? De hoofdstad Nairobi is dan meestal het startpunt van uw rondreis. Vanuit Nairobi kunt u met een gids een rondreis langs de diverse parken maken en op zoek gaan naar wild. Naar wens kunt u kiezen uit een safari per minibus of safarivoertuig. Bij beide voertuigen kan het dak open zodat u kunt gaan staan om het wild goed te spotten.

Hotels

Wij bieden in Kenia hotels van drie tot vijf sterren, in de wildparken en aan de stranden van de Indische Oceaan. Omdat wij u graag het unieke van het land laten zien, zijn in ons aanbod veel bijzondere hotels en unieke lodges opgenomen. Heeft u zelf een hotel of lodge in gedachten, laat het ons dan weten. Dan zullen we dit indien mogelijk opnemen in uw offerte op maat.

Verblijf in een wildpark

U kunt een wildpark bezoeken terwijl u elders overnacht, maar ook kiezen voor een verblijf in een wildpark. U overnacht dan in een lodge of tented camp midden in de natuur. U verblijft veelal op basis van volpension en ook de ritten door het park waarbij u met een ranger op zoek gaat naar wilde dieren (de zogenaamde game-drives) zijn bij de prijs inbegrepen.

Een tented camp biedt meer comfort dan de naam doet vermoeden. De ‘tenten’ zijn over het algemeen een soort bungalow met canvas buitenwanden. Er staan vaste bedden en ander meubilair, u heeft een eigen badkamer en een toilet. Stelt u zich het ‘Out of Africa’ gevoel voor, zonder dat u inlevert aan comfort. Een unieke ervaring!

De dagen in een wildpark zijn goed gevuld. U wordt vroeg gewekt voor een game-drive. De beste uren hiervoor zijn rond zonsop- en ondergang, als de dieren actief zijn. Na de game-drive geniet u van een uitgebreid ontbijt en daarna heeft u wat vrije tijd. Na de lunch kunt u rusten of gebruikmaken van de faciliteiten van de lodge, tot de middag game-drive. Omdat u om een uur of zes opstaat, is de vrije tijd erg welkom om wat te rusten. Na het diner gaat u na een dag vol indrukken vaak vroeg slapen. In diverse wildparken zijn ook mogelijkheden voor wandel- en nachtsafari’s.

Bouwstenen en excursies

Op deze website vindt u een aantal bouwstenen en excursies in Kenia. Ga bijvoorbeeld olifanten spotten in Tsavo East National Park. Dit park is prima te bereiken vanuit de strandbestemming Mombasa. Een combinatie van twee prachtige parken vindt u in de Masai Mara & Lake Nakuru Explorer tour. Vanuit de strandhotels in Mombasa zijn diverse leuke excursies te maken ter afwisseling van relaxen bij het zwembad. Tenslotte is het ook mogelijk om Kenia te combineren met Tanzania.

Vliegtickets

Heeft u zelf al vliegtickets geboekt? Geen probleem. Dan verzorgen wij graag voor u het landarrangement.

Uw offerte op maat

Hoe werkt het? U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de voordeligste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in de wildparken overnachten of daarbuiten voor een lagere prijs? Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels of lodges in de juiste prijsklasse selecteren, die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Geef uw wensen aan ons door, dan maken onze Afrika specialisten vrijblijvend een offerte op maat voor uw reis naar Kenia. 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany