Kids
vanaf € 3776,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Mooie combinatiereis: wildparken en strand
Inclusief game-drives in Masai Mara National Park en Tsavo National Park
Gratis kinderactiviteiten in de Adventurer's Club
Inclusief verlenging in Mombasa
Inclusief vliegreis per KLM

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Nairobi

U vertrekt vandaag naar Nairobi, de hoofdstad van Kenia, waar u in de avond arriveert. Op de luchthaven wordt u ontvangen door onze plaatselijke vertegenwoordiging en naar uw hotel gebracht voor overnachting.

Dag
2-4

Nairobi – Masai Mara National Reserve

Vanuit Nairobi gaat u naar het natuurreservaat Masai Mara, in het zuidwesten van Kenia. Het park staat bekend om de beroemde migratie van honderdduizenden wildebeesten vergezeld door zebra’s en is tevens het leefgebied van de Big Five. Tijdens uw verblijf maakt u in de vroege ochtend en namiddag prachtige game-drives. Het uitstekende camp in de Masai Mara waar u verblijft, heeft een Adventurer’s Club. Een Masai gids leert hier de kinderen alles over survival in de bush zoals de sporen van wilde dieren herkennen en vuur maken. Natuurlijk maken ze ook kennis met bijzondere planten, vogels en vlinders. Uiteraard zijn ouders ook welkom! (O,L,D)

Dag
5

Masai Mara National Reserve – Nairobi

U rijdt terug naar Nairobi en gaat lunchen bij het Carnivore restaurant. Tevens brengt u een bezoek aan het Giraffe Centre, dat is opgericht om de bedreigde Rothschild giraffe die alleen in Oost-Afrika voorkomt te beschermen. Hier kunt u de giraffen voeren en een wandeling maken door het park. Ga op zoek naar kleine dik diks en wilde everzwijnen. Overnachting in Nairobi. (O,L)

Dag
6-7

Nairobi – Tsavo West National Park

Vanuit Nairobi neemt u de trein naar Tsavo West National Park, dat samen met Tsavo East het grootste nationale park van Kenia vormt. Kenmerkend voor het westelijk gedeelte van het park is de variatie aan landschappen. Tijdens game-drives gaat u met uw gids op zoek naar het wild. Ook hier leven vele diersoorten zoals olifanten, neushoorns, nijlpaarden, leeuwen, cheetahs, luipaarden en buffels. Op de achtergrond ziet u de prachtig besneeuwde bergtop van de Kilimanjaro. U verblijft in een tented camp in Tsavo National Park. De kinderen kunnen zich wederom uitleven in de Adventurer’s Club. (O,L,D)

Dag
8

Tsavo West National Park – Tsavo East National Park

Vervolgens rijdt u naar Tsavo East, bekend vanwege de rode wegen, de majestueuze baobab bomen en de grote kuddes olifanten. Tijdens de game-drive heeft u grote kans om zebra’s, giraffes en ander wildsoorten te zien. U overnacht in een fraai gelegen tented camp. (O,L,D)

Dag
9-13

Tsavo East National Park – Mombasa

Na het ontbijt verlaat u Tsavo East en wordt u naar Mombasa gebracht. U heeft vier volle dagen om te genieten van de zon, de zee en het strand! In de Adventurer’s Club leren kinderen alles over Kenia’s prachtige rif tijdens een glass-bottom-boat tour. Ontdek de kleurrijke koraalformaties en ga op zoek naar roggen en inktvissen. Wellicht zien ze zelfs dolfijnen! Tevens zijn er vele watersporten te beoefenen zoals kajakken en waterfietsen en er worden spelletjes in het zwembad georganiseerd. Indien gewenst kunt u ook nog een leuke excursie naar Wasini Island maken. (O,L,D)

Dag
14-15

Mombasa – Amsterdam

In de middag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht via Nairobi naar Amsterdam. De volgende ochtend komt u aan op Schiphol. (Dag 14: O)

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany