vanaf € 1839,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Korte safari in Tsavo West en strandvakantie Mombasa
Verblijf in Severin Safari Camp en Severin Sea Lodge
Inclusief 2 game-drives en een excursie naar Mzima Springs
Inclusief vliegreis per KLM

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Mombasa

U vertrekt in de avond naar Kenia. U vliegt via Nairobi naar Mombasa.

Dag
2

Mombasa

Na aankomst op de luchthaven van Mombasa wordt u naar Severin Sea Lodge gebracht. Dit gezellige middenklasse resort is in Afrikaanse stijl gebouwd en ligt direct aan een zandstrand. U kunt hier heerlijk relaxen aan het zwembad of op het strand. Er zijn gratis ligbedden met badhanddoeken.

Dag
3-4

Mombasa – Tsavo West National Park

U wordt opgehaald bij de Severin Sea Lodge in Mombasa en rijdt naar Tsavo West National Park. Tsavo bestaat uit twee parken: Tsavo East en Tsavo West. Tsavo West National Park heeft een vulkanisch landschap en beschikt over moerassen, een meer en de Mzima Springs. Vanaf het moment dat u het park in rijdt, begint de safari! Houd uw ogen open voor het wild! Na de lunch in het Severin Safari Camp brengt u een bezoek aan de Mzima Springs, een kleine oase van bronnen, palmbomen en acaciabomen. Grote kans dat u hier nijlpaarden en krokodillen spot.

De volgende dag begint met een vroege game-drive langs de Tsavo rivier, waar veel nijlpaarden en krokodillen leven. In de vroege ochtend zijn veel dieren erg actief, dus u heeft grote kans hen te spotten. Na de game-drive keert u terug in het camp voor het ontbijt en heeft u de rest van de ochtend en middag de tijd om te relaxen aan het zwembad of in de spa (niet inbegrepen). Aan het einde van de middag gaat u wederom op pad voor een game-drive. U rijdt naar Poacher’s Lookout en onder het genot van een hapje en een drankje ziet u de zon onder gaan. Onderweg terug naar het camp maakt u een avond game-drive. (O,L,D)

Dag
5-7

Tsavo West National Park – Mombasa

Na het ontbijt verlaat u Tsavo West National Park. Geniet onderweg naar de gate nog een laatste keer van het prachtige landschap en de dieren. In de middag arriveert u in de Severin Sea Lodge, waar u de komende drie nachten verblijft. Het hotel heeft diverse restaurants. Hier geniet u gedurende de dag van heerlijke gerechten. Neem tussendoor een verkoelende duik in het zwembad of maak een ontspannende strandwandeling. U kunt ook tennissen en fitnessen, catamaranzeilen en een tour op een glass-bottom-boat maken. Zo kunt u ook een kijkje onderwater nemen. (O)

Dag
8-9

Mombasa – Amsterdam

In de middag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht via Nairobi naar Amsterdam. De volgende ochtend komt u aan op Schiphol. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany