- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Nieuw-Zeeland specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Vliegreis, hotels en autohuur worden door ons geboekt
Goed te combineren met bouwstenen en excursies, wij geven u graag advies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande autorondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande autorondreis. U ontvangt dan een dag tot dag programma
Minimaal drie nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

Nieuw-Zeeland is een uitstekend land om per huurauto te verkennen. De wegen en bewegwijzering zijn van uitstekende kwaliteit en aan het links rijden raakt u snel gewend. Travel Trend biedt hotels, lodges, guesthouses en bed & breakfasts in alle prijsklassen. Combineert u het Noorder- en Zuidereiland, dan maakt u de oversteek per ferry. Onderstaand geven wij enkele adviezen voor het zelf samenstellen van uw rondreis door Nieuw-Zeeland.

Zelf uw route uitstippelen

Wilt u zelf uw rondreis door Nieuw-Zeeland uitstippelen? Gebruikt u dan de afstandentabel om uw route te bepalen. Overweegt u in ieder geval een stopover ter onderbreking van de lange vliegreis. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, kunt u een stopover maken in Los Angeles, San Francisco, het Midden-Oosten of Azië. Een verlenging met een verblijf op het paradijselijke Fiji of Frans-Polynesië is een mooie afsluiting van uw reis. Onze Nieuw-Zeeland-specialisten geven u graag suggesties voor stopover- en overnachtingsmogelijkheden, of maken een offerte op maat met de accommodaties, vluchten en huurauto die u heeft geselecteerd.

Overtocht per ferry

Bij een combinatie van het Noorder- en Zuidereiland vaart u in ongeveer drie uur van Wellington naar het schilderachtige havenstadje Picton, of vice versa. U steekt de Cook Strait over en vaart bij het Zuidereiland langs de prachtige fjorden, eilanden en baaien van de Marlborough Sounds, een maritiem park met een oppervlakte van 960 vierkante kilometer. Vanwege dit traject is de overtocht per ferry ook een zeer aantrekkelijk onderdeel van uw reis door Nieuw-Zeeland. Bij sommige verhuurmaatschappijen neemt u de huurauto mee op de ferry. Bij andere maatschappijen gaat uw huurauto niet mee op de ferry en staat een nieuwe auto voor u klaar in de aankomsthaven.

Bed & breakfasts en guesthouses

U heeft de keuze uit honderden hotels van twee tot vijf sterren. In de grote steden, leuke provinciestadjes en in een mooie natuurlijke omgeving. Heel leuk in Nieuw-Zeeland zijn de bed & breakfasts en guesthouses, waar het huiselijke karakter een bijzondere ervaring garandeert. Voor dit zeer uitgebreide aanbod aan overnachtingsmogelijkheden werken wij samen met diverse lokale agenten, die ons continue voorzien van actuele beschikbaarheid en prijzen. Dit actuele aanbod gebruiken wij in de offertes aan onze reizigers en vindt u verder niet terug op onze website.

Excursies en bouwstenen

Om uw rondreis door Nieuw-Zeeland zo compleet mogelijk te maken, adviseren wij u graag over de bouwstenen en excursies die u in de route kunt opnemen. Een selectie vindt u op onze website. Zo kunt u voor vertrek vanuit Nederland een meerdaagse cruise door de Milford en Doubtful Sound in Fiordland National Park reserveren. Ook de bouwstenen naar The Bay of Islands van het Noordereiland en het Abel Tasman National Park op het Zuidereiland zijn aanraders.

Nieuw-Zeeland is uniek in het enorme aanbod aan buitensporten. U kunt er fantastisch fietsen, wandelen, kajakken, raften en tochten per jetboat of helikopter maken. Bouwt u in uw reisplan voldoende tijd in voor deze outdoor activiteiten. Populair op het Zuidereiland zijn New Zealand Hiking in Fiordland of Mount Cook National Park, Kaikoura Whalewatching en de excursies naar de Fox Glacier.

Uiteraard is ook hier ons aanbod uitgebreider dan wij kunnen publiceren. Dus heeft u een speciale wens? Leg het ons voor. Wij zijn gespecialiseerd in verre reizen op maat. Wij helpen u graag om uw bijzondere reiswens te realiseren.

Hoe werkt het?

U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de voordeligste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van de stad overnachten, of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor de nationale parken en andere natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. 

Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels, guesthouses of bed & breakfasts in de juiste prijsklasse selecteren, die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Voor uw huurauto kunnen wij een suggestie doen, maar u kunt uiteraard ook zelf een type bepalen dat wij in uw offerte zullen opnemen. Heeft u zelf al vliegtickets geboekt? Dan verzorgen wij graag voor u het landarrangement.

Afstandentabel Noordereiland

Auckland AKL              
Cape Reigna 441 CRE            
Napier 426 867 NPE          
New Plymouth 368 809 415 NPL        
Paihia 241 323 667 609 PAI      
Rotorua 235 676 229 319 476 ROT    
Taupo 279 720 147 289 520 82 TUO  
Wellington 657 1098 332 356 898 460 378 WLG
Alle afstanden zijn in kilometers gebaseerd op de snelste routes.

 

Afstandentabel Zuidereiland

Christchurch CHC              
Dunedin 360 DUD            
Franz Josef 408 567 FRJ          
Kaikoura 183 545 510 KAI        
Milford Sound 764 402 686 947 MFN      
Mt Cook 418 331 500 514 558 MON    
Picton 340 702 531 157 1104 671 PIC  
Queenstown 487 283 408 669 307 266 826 ZQN
Alle afstanden zijn in kilometers gebaseerd op de snelste routes.
Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany