Bestseller
vanaf € 299,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Ontdek de hoofdstad van Chili en de vierde stad van Zuid-Amerika
Bezoek tijdens de stadstour o.a. het historisch centrum en de uitgaanswijk Bellavista
Maak deze bouwsteen compleet door de excursie naar Valparaíso & Viña del Mar bij te boeken
Een goed begin van een reis door Chili

Dag tot dag

Dag
1

Santiago de Chile

Na aankomst op de luchthaven van Santiago de Chile volgt de transfer naar het hotel van uw keuze. De hoofdstad van Chili ligt ingeklemd tussen de Grote Oceaan en het Andesgebergte en ligt in het midden van het land. Het is één van de modernste en meest welvarende steden van Zuid-Amerika. Maar het koloniale verleden is ook nog duidelijk zichtbaar, vooral in het historisch centrum waar prachtige koloniale gebouwen en interessante musea te vinden zijn. Daarnaast vindt u in deze levendige en veelzijdige wereldstad talloze klassieke restaurants, hippe barretjes en cafés, theaters en mooie stadsparken.

Dag
2

Santiago de Chile

’s Ochtends maakt u een stadstour en ziet u o.a. het historisch centrum, de San Cristóbal heuvel en Palacio de la Moneda, het paleis waarin de Chileense regering huist. Daarnaast ziet u het Plaza de Armas waar zich de kathedraal, het nationaal historisch museum en het centrale postkantoor bevinden. Vervolgens rijdt u langs Parque Forestal naar de uitgaanswijk Bellavista. Hier kunt u wandelen door de smalle straatjes en de authentieke Chileense sfeer proeven. Bovendien vindt u er een enorm aanbod aan restaurants, bars en terrasjes. Als u meer van omgeving wilt zien, kunt u de optionele excursie naar Valparaíso & Viña del Mar boeken. Indien u hiervoor kiest, wordt de stadstour van dag 2 naar dag 3 verplaatst. Tijdens deze optionele excursie maakt u tevens een stop bij de wijngaard Casas del Bosque waar u meer leert over de productie van wijn. U kunt hier genieten van een heerlijke wijnproeverij. (O)

Dag
3

Santiago de Chile

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Santiago de Chile waar dit arrangement eindigt. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany