vanaf € 2599,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Prachtige woestijnlandschappen
U verblijft in uitstekende sfeervolle accommodaties
Voldoende tijd om leuke tours en wandelingen te maken
Langer verblijf mogelijk is alle genoemde plaatsen. Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

De maanden juli t/m oktober zijn zeer populaire reismaanden in Namibië en derhalve is de beschikbaarheid in de hotels en lodges schaars. Uw aanvraag kan hierdoor ca. 6 weken duren. Tevens dient u rekening te houden met alternatieve hotels en lodges en mogelijke toeslagen.

 

Dag
1-2

Amsterdam – Windhoek

Vandaag vliegt u naar Windhoek, waar u op dag 2 arriveert. Na aankomst haalt u uw huurauto op en rijdt naar uw accommodatie voor overnachting en ontvangt u de benodigde informatie voor deze rondreis van onze lokale vertegenwoordiging. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag
3-4

Windhoek – Kalahari woestijn (280 km)

De Kalahari woestijn is een enorm groot en verlaten gebied. Tijdens uw verblijf kunt u de woestijn op vele manieren ontdekken. Zo is er een bushman wandeling en een game-drive in de ochtend, middag en avond. U gaat op zoek naar giraffen, kudu’s, zebra’s en gemsbokken.(O,D)

Dag
5

Kalahari woestijn – Fish River Canyon (430 km)

Vervolgens rijdt u via het Quiver Tree Forest naar de Fish River Canyon. Deze canyon is 27 km breed, 161 km lang en de maximale diepte is 550 m. Er zijn ‘lookouts’, die een adembenemend uitzicht bieden. De lodge beschikt over een mooie plek, waar u van de prachtige zonsondergang kunt genieten. (O)

Dag
6-7

Fish River Canyon – Aus (228 km)

Aus ligt aan de rand van de Namib woestijn. Het landschap is heuvelachtig met hier en daar rotsformaties. Vanuit uw accommodatie kunt u wandelen en mountainbiken. Een bezoek aan Lüderitz of het spookstadje Kolmanskop behoort ook tot de mogelijkheden; op weg er naar toe komt u langs de Garub drinkplaats, waar u wellicht wilde paarden ziet. (O)

Dag
8-10

Aus – Namib woestijn & Sossusvlei (totaal 347 km)

Het indrukwekkende landschap van de Namib woestijn varieert van uitgestrekte vlakten tot bergen en hoge zandduinen. U verblijft op twee locaties en kunt optioneel tours bij zonsopgang en zonsondergang maken. Bij Sossusvlei maakt u een excursie naar de enorme zandduinen, Deadvlei en Sesriem Canyon. (Dag 8: O,D, dag 9-10: O)

Dag
11-12

Sossusvlei – Swakopmund (351 km)

In de kustplaats Swakopmund is de invloed van het Duitse koloniale verleden nog sterk aanwezig. U kunt hier optionele excursies maken, zoals een dolfijncruise, een quadbike tocht door de duinen of kajakken in de lagune van Walvis Bay. (O)

Dag
13

Swakopmund – Erongo (241 km)

U verlaat de kust en rijdt naar de Erongo Mountains, een mooi gebied met rotsformaties en bushveld. In de ochtend van dag 14 maakt u een begeleide wandeling. (O,D)

Dag
14-15

Erongo – Etosha National Park (272 km)

Na de wandeling rijdt u naar Etosha National Park. Hier leven meer dan 100 zoogdiersoorten, waaronder olifanten, giraffen, neushoorns, leeuwen en cheetahs. U heeft volop de tijd om op zoek te gaan naar het wild.(O,D)

Dag
16

Etosha National Park – Okahandja (373 km)

Op weg naar Windhoek verblijft u een nacht nabij Okahandja; ook hier kunt u wandelen of optioneel een rit bij zonsondergang maken. (O)

Dag
17-18

Okahandja – Windhoek (106 km) – Amsterdam

In de middag vertrekt u naar de luchthaven van Windhoek voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Op dag 18 komt u aan op Schiphol. (Dag 17: O)

 

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.