vanaf € 923,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Ontdek de Afrikaanse bush in Tsavo East National Park
Entreegeld voor het nationale park is inbegrepen
Dit arrangement kunt u uitsluitend boeken als onderdeel van een rondreis (op maat)

Dag tot dag

Dag
1

Mombasa – Tsavo East National Park

Het Tsavo National Park heeft een oppervlakte van ruim 21.000 vierkante kilometer en is onder te verdelen in Tsavo East National Park en Tsavo West National Park. Tsavo is gelegen in het zuiden van Kenia. Het is een geweldige plek om te genieten van natuur en wildlife. Tsavo East staat bekend om de majestueuze baobabbomen, rode wegen en grote kuddes olifanten. Het is vooral droog en vlak, met uitgestrekte savannes. 

Privé-transfer per 4WD safarivoertuig van uw hotel naar Tsavo East National Park. U gaat het park binnen bij de Bachuma Gate.  Op weg naar Satao Camp gaat u op zoek naar wild. U heeft grote kans om zebra’s, olifanten, giraffen en andere wildsoorten te zien. De lunch gebruikt u in het camp. In de middag maakt u een tweede game-drive. 

U verblijft in het fantastisch gelegen Satao Camp. U overnacht in een ‘kamer van canvas’. De tenten zijn van alle gemakken voorzien zoals een eigen badkamer en elektriciteit. Het tented camp beschikt over een waterhole, waar onder andere olifanten en impala’s hun dorst komen lessen. Vanaf het terras van uw tent ziet u deze drinkplaats. Ook is er een uitkijktoren waarvan u een mooi uitzicht heeft over de vlaktes van het nationale park. In de avond kunt u bij het kampvuur genieten van een drankje. (L,D)

Dag
2

Tsavo East National Park

De gehele dag staat in het teken van het wild. In de ochtend en de middag gaat u tijdens game-drives op zoek naar de dieren in Tsavo. Tussendoor luncht u in het camp en uiteraard kunt u ook even relaxen. (O,L,D)

Dag
3

Tsavo East National Park – Mombasa

Vroeg in de ochtend kunt u wederom het wild gaan ‘spotten’. Na het ontbijt rijdt u terug naar de gate en wordt u naar uw hotel in Mombasa gebracht. Einde van het arrangement. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany