- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Mexico is een veilig en interessant land om zelf in te rijden. Zelf rijden in Mexico is dé manier van reizen voor avontuurlijk ingestelde reizigers.
Bepaal zelf de route
Onze Mexico specialisten geven u advies over uw reisplan
Goed te combineren met bouwstenen en excursies, wij geven u graag advies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande autorondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande autorondreis. U ontvangt dan een digitaal dag tot dag programma en een digitale routebeschrijving in het Engels. Tevens betaalt u een aantrekkelijkere prijs voor een bestaande rondreis
Minimaal zeven nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

Rondreizen of bouwstenen aanpassen aan uw wensen

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan reizen en bouwstenen. U heeft in Mexico de mogelijkheid om individueel te reizen, op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een privé-chauffer/gids. Het is mogelijk om aan de rondreizen en bouwstenen extra overnachtingen toe te voegen zodat u meer tijd heeft om van Mexico te genieten. U kunt tevens rondreizen met bouwstenen combineren, of zelf een reis samenstellen door een combinatie van bouwstenen te maken. 

Zelf uw route uitstippelen

Wilt u zelf uw rondreis door Mexico uitstippelen? De afstanden zijn groot, dus de beste basis van uw reis is een realistisch reisplan. Hierbij is het nuttig om te weten dat het bij een vliegreis niet noodzakelijk is om voor aankomst en vertrek dezelfde luchthaven te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld op de heenweg naar Mexico City vliegen en vanuit Cancún terug naar huis reizen. Zo kunt u de reistijd in Mexico maximaal benutten. Onze Mexico specialisten geven u graag suggesties voor hotels en haciendas, of maken een offerte op maat met de accommodaties, vluchten, en huurauto die u heeft geselecteerd.

Hotels

U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan hotels. Mocht het hotel van uw eerste keuze niet beschikbaar zijn dan nemen wij in onze offerte het beste alternatief op. Heeft u zelf een hotel in gedachten? Dan zullen we dit indien mogelijk opnemen in uw offerte op maat.

Haciendas

Voor een bijzondere ervaring kunt u overnachten in een hacienda. In deze prachtig gerestaureerde historische landhuizen komt u helemaal tot rust en geniet u van uitstekende service. Door in een hacienda te verblijven maakt u kennis met het authentieke Mexico.

Excursies vooraf reserveren

Voor vertrek vanuit Nederland kunt u bij ons diverse bijzondere excursies reserveren. Zeker wanneer u van plan bent om in het hoogseizoen te reizen, scheelt het veel kostbare tijd als u dit niet ter plaatse hoeft te regelen.

Hoe werkt het?

U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de goedkoopste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse of eerste klasse. U kunt ook een combinantie van hotels en Haciendas opgeven. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van de stad overnachten, of daarbuiten voor een lagere prijs? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste.

Routebeschrijving op maat

Ontvang voor € 75,- een uitgebreide digitale Engelstalige routebeschrijving op maat. U ontvangt bovendien een geprinte variant ter plaatse in het eerste hotel.

Vliegtickets

Heeft u zelf al vliegtickets geboekt? Dan verzorgen wij graag voor u het landarrangement.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany