vanaf € 351,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Azië-specialisten kunnen u adviseren over de route en leuke bezienswaardigheden
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
De hotels worden door ons geboekt, de vlucht kunnen we ook voor u regelen
Goed te combineren met bouwstenen en excursies, wij geven u graag advies
Minimaal drie nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

De vele bezienswaardigheden en goede infrastructuur maken Thailand een populaire bestemming voor reizigers die zelf een route willen uitstippelen. Reizen met een privé-chauffeur en gids is in Thailand bovendien goed betaalbaar.

Met dit à la carte programma heeft u maximale vrijheid en flexibiliteit in het samenstellen van uw rondreis door Thailand. U kunt zelf uw route uitstippelen én bepalen hoe lang u in de verschillende plaatsen wilt verblijven. Daarbij heeft u het gemak en de zekerheid van het reizen met een privé-chauffeur en gids, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie.

Zelf uw route uitstippelen

Op onze website vindt u enkele voorbeeldreizen en bouwstenen die u zo kunt boeken en met elkaar kunt combineren. Maar misschien heeft u zelf wel een route bedacht, die u graag wilt omzetten in een echte reis. In Thailand is reizen eenvoudig en we helpen u dan ook graag met een offerte op maat. Vanuit Bangkok gaan er vele treinen, ideaal om een grote afstand te overbruggen naar het noorden, het zuiden en zelfs richting Laos en Cambodja.

Een nog snellere maar iets kostbaarder manier om het noorden te bereiken is per binnenlandse vlucht. Zo spaart u tijd uit om de etnische minderheden in de omgeving van Chiang Mai te bezoeken. Wilt u ook de kleinere plaatsen bezoeken als Sukhotai met zijn historische tempels of de minderheidsvolkeren in het noorden, dan raden we u aan per auto met privé-chauffeur te reizen. Zo komt u ook langs vele dorpjes en lokale bezienswaardigheden.

Hoe werkt reizen met een privé-chauffeur en gids?

Reizen met een gids door Thailand heeft alleen maar voordelen. Naast de kennis van de gids fungeert uw gids ook als vertaler naar de chauffeur. De chauffeur spreekt nauwelijks tot geen Engels dus indien u onderweg ergens wilt stoppen, dan regelt de gids dit voor u. De gids spreekt met de chauffeur alle details door en u kunt onbezorgd genieten van wat u wilt zien, drinken of eten.

Ook staat de gids u bij indien er onverhoopt problemen zijn bij het hotel, onderweg of met u persoonlijk. Dit geeft u enorm veel extra vrijheid en een onbezorgde tijd tijdens uw rondreis door Thailand. Daarnaast is een gids in Thailand een beschermd beroep en dat geeft u de garantie dat u kwaliteit krijgt. Iedere gids heeft natuurlijk een eigen persoonlijkheid en daarom zullen we altijd onze uiterste best doen om een passende gids te zoeken bij uw reisgezelschap.

De minibus, een Toyota Commuter, is het meest gebruikte vervoersmiddel in het toerisme in Thailand. Overal zal u ze tegenkomen. En hoewel deze voertuigen voor twee personen te groot lijken, zijn deze juist ideaal voor families tot zes personen met bagage. Ondanks dat u bij twee personen nog een zee van ruimte over hebt, is deze minibus wel de goedkoopste manier om op privé-basis door Thailand te reizen. De minibus rijdt namelijk op gas. Normale auto’s rijden op benzine en omdat ook een chauffeur en gids met bagage meereizen heeft u al snel een auto nodig met ruimte voor 5 personen, die even duur of zelfs duurder is.

Is een chauffeur en gids voor de hele reis nodig?

U hoeft zeker niet voor uw gehele rondreis een minibus met chauffeur en gids te huren. We raden dit vooral aan voor regio’s met cultuurrijke bezienswaardigheden, of waar de toeristische infrastructuur nog niet volledig ontwikkeld is zoals de regio Kanchanaburi, de regio Sukhothai-Phitsanuloke, de Isaan regio of tussen Hua Hin en Phuket. In en rondom Bangkok en Chiang Mai kunt u zich prima te voet of per openbaar vervoer verplaatsen, of de stad ontdekken door leuke excursies te boeken.

Daarnaast kunt u voor korte afstanden ook gebruik maken van de tuktuk of een taxi. In andere populaire plaatsen zoals Krabi-Ao Nang, Phuket, Khao Sok en op de eilanden kunnen wij losse transfers en leuke excursies voor u verzorgen. In de leukste rondreis reist u dan ook deels met chauffeur en gids, per (nacht)trein, met een binnenlandse vlucht, met losse transfers en als u ook nog eens de eilanden bezoekt per speedboot of ferry.

Hotels

Wij bieden in Thailand een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de grote steden, bij bezienswaardigheden en in een mooie natuurlijke omgeving. Op deze website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd. Het overige aanbod van hotels gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. Heeft u zelf een hotel en staat deze er niet tussen? Dan zullen we deze indien mogelijk opnemen in uw offerte op maat.

Bouwstenen

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan excursies en bouwstenen in Thailand. Zo kunt u ook een bezoek aan de Hell Fire Pass of het grensgebied van Myanmar en Laos met uw reis door Thailand combineren. Ontspannen kunt u aan het einde van uw reis aan de stranden van Cha-Am / Hua Hin. Wilt u liever een van de paradijselijke eilanden bezoeken als Koh Samui, Kho Pha Ngan, Koh Tao of Koh Phi Phi, kijk dan eens naar onze island hopping programma’s elders op onze website. Onze Azië-specialisten geven u graag advies.

Spelregels

Bij het samenstellen van uw rondreis dient u de volgende spelregels in acht te nemen:

  • Het minimum aantal nachten (via ons gereserveerd) waaruit uw reis moet bestaan is drie
  • Startpunt van uw reis is altijd Bangkok. Er worden geen drop-off kosten in rekening gebracht als u de reis beëindigt in Bangkok, Hua Hin, Cha-Am, Ayutthaya of Kanchanaburi (plaatsen binnen een afstand van 200 km van Bangkok). Voor andere plaatsen worden kosten berekend
  • U heeft de beschikking over de minibus (tot max. 6 personen) met chauffeur en Engelssprekende gids van 08.00-18.00 uur. Maximum rijafstand per dag is 450 km. Afwijkende tijden en reisduren zult u ter plaatse in overleg met de gids moeten afspreken. Eventueel kan de gids hier een toeslag voor berekenen.
Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany