vanaf € 109,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Azië-specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Rondreis inclusief Engelssprekende gids
De hotels worden door ons geboekt, de vlucht kunnen we ook voor u regelen
Goed te combineren met bouwstenen en excursies, wij geven u graag advies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande rondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande rondreis. U betaalt dan een aantrekkelijker prijs
Minimaal drie nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

De vele bezienswaardigheden en goede infrastructuur maken Thailand een populaire bestemming voor reizigers die zelf een route willen uitstippelen. Reizen met een privé-chauffeur en gids is in Thailand bovendien zeer goed betaalbaar.

Met dit à la carte programma heeft u maximale vrijheid en flexibiliteit in het samenstellen van uw rondreis door Thailand. U kunt zelf uw route uitstippelen én bepalen hoe lang u in de verschillende plaatsen wilt verblijven. Daarbij heeft u het gemak en de zekerheid van het reizen met een privé-chauffeur en gids, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie.

Zelf uw route uitstippelen

Op onze website vindt u enkele voorbeeldreizen en bouwstenen die u zo kunt boeken en met elkaar kunt combineren. Maar misschien heeft u zelf wel een route bedacht, die u graag wilt omzetten in een echte reis. In Thailand is reizen eenvoudig en we helpen u dan ook graag met een offerte op maat. Vanuit Bangkok gaan er vele treinen, ideaal om een grote afstand te overbruggen naar het noorden, het zuiden en zelfs richting Laos en Cambodja. Een nog snellere maar iets kostbaarder manier om het noorden te bereiken is per binnenlandse vlucht. Zo spaart u tijd uit om de etnische minderheden in de omgeving van Chiang Mai te bezoeken. Wilt u ook de kleinere plaatsen bezoeken als Sukhotai met zijn historische tempels of de minderheidsvolkeren in het noorden, dan raden we u aan per auto met privé-chauffeur te reizen. Zo komt u ook langs vele dorpjes en lokale bezienswaardigheden.

Privé-chauffeur en gids

Wij raden u aan om in Thailand niet zelf auto te rijden. Tijdens uw rondreis op maat reist u daarom met een privé-chauffeur en gids. U kunt in overleg uw tijd indelen en de drukte bij bezienswaardigheden vermijden. Zo geniet u onbezorgd van uw vakantie. Over het algemeen heeft u de beschikking over een minibus, ongeacht de grootte van uw reisgezelschap. U volgt de route die u zelf heeft uitgestippeld en onze Azië-specialisten geven u graag suggesties, of maken een offerte op maat met de accommodaties die u heeft geselecteerd.

Hotels

Wij bieden in Thailand een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de grote steden, bij bezienswaardigheden en in een mooie natuurlijke omgeving. Op deze website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd. Het overige aanbod van hotels gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. Heeft u zelf een hotel en staat deze er niet tussen? Dan zullen we deze indien mogelijk opnemen in uw offerte op maat.

Bouwstenen

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan bouwstenen in Thailand. Zo kunt u ook een bezoek aan de Hell Fire Pass of het grensgebied van Myanmar en Laos met uw reis door Thailand combineren. Ontspannen kunt u aan het einde van uw reis aan de stranden van Cha-Am / Hua Hin. Wilt u liever een van de paradijselijke eilanden bezoeken als Koh Samui, Kho Pha Ngan, Koh Tao of Koh Phi Phi, kijk dan eens naar ons island hopping programma elders op onze website. Onze Azië-specialisten geven u graag advies.

Spelregels

Bij het samenstellen van uw rondreis dient u de volgende spelregels in acht te nemen:

  • Het minimum aantal nachten (via Travel Trend/NBBS Reizen gereserveerd) waaruit uw reis moet bestaan is drie
  • Startpunt van uw reis is altijd Bangkok. Er worden geen drop-off kosten in rekening gebracht als u de reis beëindigt in Bangkok, Hua Hin, Cha-Am, Ayutthaya of Kanchanaburi (plaatsen binnen een afstand van 200 km van Bangkok). Voor andere plaatsen worden kosten berekend
  • U heeft de beschikking over de minibus (tot max. 6 personen) met chauffeur en Engelssprekende gids van 08.00-18.00 uur. Maximum rijafstand per dag is 450 km. Afwijkende tijden en reisduren zult u ter plaatse in overleg met de gids moeten afspreken. Eventueel kan de gids hier een toeslag voor berekenen.
         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.