vanaf € 189,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Ontdek de officieuze hoofdstad van Bolivia
De hoogst gelegen miljoenenstad ter wereld ligt op 3.660 meter hoogte
Bezoek tijdens de stadstour het koloniale centrum, de heksenmarkt en Valle de la Luna
Goed te combineren met andere bouwstenen in Bolivia en Peru
U kunt dit arrangement uitsluitend boeken als onderdeel van een rondreis (op maat)

Dag tot dag

Dag
1

La Paz

Na aankomst op de luchthaven van La Paz volgt de transfer naar het hotel van uw keuze. Hoewel La Paz niet de hoofdstad van Bolivia is, is het wel de grootste stad en het financiële hart van het land. De spectaculaire ligging is wat deze stad zo bijzonder maakt. La Paz ligt op een hoogte van 3.660 meter en wordt omringd door de besneeuwde toppen van de Illimani en Huayna Potosí bergen. Gezien de hoge ligging van deze miljoenenstad is het aan te raden uzelf de tijd te gunnen om te acclimatiseren en aan de hoogte te wennen. De inwoners van La Paz zijn overigens hartstikke trots op de hoge ligging van hun stad. Bijna alles in de stad is het hoogste ter wereld. De hoogste wielerbaan, het hoogste voetbalstadion en de hoogste Burger King.

La Paz is vrij compact en de meeste bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand van elkaar. ’s Middags maakt u een stadstour langs de belangrijkste bezienswaardigheden waaronder het koloniale centrum. Aan het centrale plein, het Plaza Murillo, vindt u de kathedraal, het presidentiële paleis en de regeringsgebouwen. Op de heksenmarkt verkopen Aymará indianen allerlei magische producten zoals kruiden om u te beschermen tegen ziektes. Maar ook ingrediënten om goede en slechte geesten te beïnvloeden of te bezweren. U kunt hier ook uw toekomst laten voorspellen door één van de medicijnmannen. Iets buiten de stad bezoekt u Valle de la Luna, een vallei met een bizar maanachtig landschap.

Dag
2

La Paz

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht waar dit arrangement eindigt. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany