vanaf € 20,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

De prijzen in de prijsbijlage(n) zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Mail Boat Marlborough Sounds

excursie vanuit Picton

Gedurende zes dagen per week vaart de Mail Boat vanuit Picton om de post, levensmiddelen en toeristen af te leveren en op te halen bij de diverse huizen en lodges in de Marlborough Sounds. U kunt een middag meevaren en genieten van de fraaie baaien en kanalen. U neemt unieke routes die per dag kunnen verschillen. De schipper voorziet u van interessante informatie over de omgeving.

Kaikoura Whale Watching

dagexcursie vanuit Christchurch

Via een prachtige route door agrarische landschappen en the Hundalees Hills, rijdt u naar Kaikoura. Een walhalla voor dierenliefhebbers! Gelegen in een schitterende omgeving aan een baai is dit een ideale plek om diverse zeedieren te spotten. Dankzij het diepe water, het samenkomen van de warme subtropische golfstroom en de voedselrijke koude poolstroom is dit een prima leefgebied van walvissen, orka’s, dolfijnen, zeehonden en pelsrobben. Tijdens deze excursie gaat u vanaf de boot op zoek naar de reusachtige walvissen. Indien er genoeg tijd is, bezoekt u op de terugweg een wijnboutique.

Banks Peninsula Cruises

excursies vanuit Akaroa

Akaroa ligt op het Banks schiereiland nabij Christchurch. Hier vindt u mooie baaien, fietsroutes en wandelpaden. Vanuit Akaroa kunt u ook het water op. Zo is er een boottocht door de haven. U gaat op zoek naar dolfijnen, pinguïns en zeevogels. Ook ziet u de indrukwekkende kustlijn. Tijdens de Swim with Dolphins boottocht heeft u de mogelijkheid te zwemmen met Hector dolfijnen; dit is ook mogelijk vanuit Picton en Kaikoura.

Milford Sound Cruise & Walk

dagexcursie vanuit Te Anau

Twee vliegen in één klap: combineer een prachtige boottocht met korte wandelingen door Fiordland National Park. In de ochtend vaart u door Milford Sound. Aanschouw de imposante bergen, watervallen, dichte bossen en de vele dieren. Zo heeft u kans om dolfijnen, pinguïns en zeehonden te spotten. Terug aan land gaat u Fiordland te voet verkennen. Samen met de gids maakt u een reeks wandelingen en u krijgt veel uitleg over de unieke inheemse flora en fauna. Fiordland National Park wordt gekenmerkt door bergen en valleien, bossen en alpenmeren. Geniet van de panoramische uitzichten van vandaag.

Flights over the Sounds

excursies vanuit Te Anau

Fiordland National Park en de Sounds van bovenaf bekijken? Dat is mogelijk per watervliegtuig vanuit Te Anau. Geniet van de waterwegen, dichte wouden en watervallen. Er zijn vluchtjes naar Doubtful Sound, Milford Sound en zelfs naar de ongerepte Dusky Sound. Er is ook een combinatie van Doubtful & Dusky Sound mogelijk: u vliegt maar liefst over 250 eilanden.

Tasman Glacier Heli Hike

excursies vanuit Mt. Cook

Avontuurlijke excursie naar de grootste gletsjer van Nieuw-Zeeland. Vanaf de luchthaven van Mt. Cook vliegt u per helikopter in 12 minuten naar de Tasman Glacier. Onderweg geniet u van een prachtig zicht op Mt. Cook, de hoogste berg van het land. U landt op de gletsjer en maakt met de gids een wandeling van twee uur op het ijs. Uiteraard wordt u van het benodigde materiaal voorzien.

Franz Josef Glacier

excursies vanuit Franz Josef

De twee gletsjers Fox en Franz Josef liggen aan de westkust van het Zuidereiland. Het gebied leent zich uitstekend om prachtige wandelingen door de natuur te maken. Er zijn diverse routes uitgezet; voor elk wat wils! Vanuit Franz Josef hebben wij een aantal excursies opgenomen. Een wandeling door de natuur of wat dacht u van een ‘heli-hike’, een combinatie van een helikoptervlucht en een wandeling op de gletsjer. Een fantastische belevenis! Vanuit de lucht heeft u een waanzinnig uitzicht op de witte bergtoppen. Eenmaal geland gaat u met ijzers onder uw voeten het ijs op lopen. Onderweg heeft u kans om kea’s te spotten, ofwel groene bergpapegaaien.

Dart River Jet Safari

dagexcursie vanuit Queenstown

Deze zes uur durende excursie is een unieke combinatie van avontuur & natuur in Mount Aspiring National Park. U maakt een spectaculaire tocht per jetboat van ca. 2 uur over de Dart River. Mount Aspiring National Park behoort tot het immense gebied genaamd Te Wahipounamu, wat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dat geeft al aan dat het waanzinnig mooi moet zijn. De gidsen delen verhalen over de rijke geschiedenis van het gebied, het Greenstone-pad en beroemde Maori-legendes. Op de terugweg geniet u van de prachtige uitzichten. Wellicht herkent u de omgeving wel uit de film ‘The Lord of the Rings’.

Wanaka Experiences

excursies vanuit Wanaka

Wanaka biedt enorm veel excursiemogelijkheden. Zo is er de avontuurlijke packraft trip op de Matukituki River. Tevens kunt u een ontspannen boottochtje maken op het meer, met aansluitend een nature walk op Mou Waho eiland. Tenslotte is er ook een heerlijk wijntour. 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany