vanaf € 42,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies voor Phuket
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Excursie Ontdek Phuket Stad (in groepsverband)

Na kennismaking met uw gids neemt deze u mee naar de kleurrijke Sino-Portugese gebouwen, de klok en het Jui Tui heiligdom. Daarna rijdt u naar Rang Hill voor een panoramisch uitzicht over Phuket Stad, Chalong Bay en bij helder weer diverse eilanden in de Andaman Zee. Nog voor de lunch bezoekt u de tempel van Chalong. Later in de middag bewondert u de stranden van Karon vanaf het uitzichtpunt en als laatste stopt u bij Phrom Thep Cape, het populairste stukje Phuket tijdens de zonsondergang. (L)

Excursie Coral Island by speedboat (in groepsverband)

Op circa 30 minuten varen van de Chalong Pier ligt Koh Hae Island. Het eiland heeft alle ingrediënten voor een heerlijke dag ontspannen zoals witte zandstranden en kristalhelder water met prachtige koraalriffen. Verken snorkelend de onderwaterwereld en wissel dit af met een paar bladzijden in uw boek. Op de lunch na kunt u zelf bepalen waar u het meest zin heeft. Snorkelen, zonnen, zwemmen of luieren? Toch komt er een einde aan deze heerlijke dag en vaart u aan het einde van de middag weer terug naar Phuket. Dit is een van de meest ontspannen excursies op Phuket. (L)

Excursie Koh Phi Phi & Bamboo Island by speedboat (in groepsverband)

Bamboo Island is het meest noordelijke eiland van de Phi Phi Archipel waartoe ook Phi Phi Don en Phi Phi Leh behoren. Phi Phi Don is het enige bewoonde eiland en de overige eilanden staan garant voor prachtige stranden en goede snorkelmogelijkheden. U maakt diverse stops waar u kunt zwemmen , snorkelen (materiaal niet inbegrepen) en relaxen. (L)

Excursie James Bond Island by big boat (in groepsverband)

Deze excursie start met een transfer naar de haven waar u op de ferry stapt voor de cruise door Phang Nga Bay. Bij het eilandje Koh Panak stapt u in een opblaasbare kajak en neemt de gids u mee langs grotten en lagoons. U peddelt onder meer door de Bat Cave, Mangrove Cave, Mud Cave en Ice Cream Cave. Ook bij het eilandje Koh Hong ziet u indrukwekkende natuurverschijnselen zoals stalagtieten en stalagmieten in de twee lagoons genaamd Woonkamer en Trouwkamer. Terug aan boord geniet u van de lunch om vervolgens naar James Bond Island te varen. U vaart door de oprijzende karstbergen en groene jungle naar Koh Lawa of Koh Naka. Hier kunt u relaxen en zwemmen tot het tijd is om terug te varen naar Phuket. Dit is een van de populairste excursies op Phuket. (L)

James Bond Island by speedboat (in groepsverband)

James Bond Island ligt op circa 40 minuten varen van Phuket, maar onderweg bezoekt u eerst nog prachtige natuurwonderen bij Hong Island en Panak Island. De oprijzende bergen en watergrotten vragen erom om verkend te worden en vanaf de kajak ziet u stalagtieten, stalagmieten en vleermuizen. In de middag bezoekt u James Bond Island, Ping Kan Island en krijgt u gelegenheid om te zwemmen en ontspannen bij Naka Island. (L)

Excursie Similan Island by speedboat (in groepsverband)

Siliman is een kleine groep van negen eilanden en sinds 1982 aangemerkt als nationaal park. Het landschap is werkelijk prachtig zowel boven als onder water. Tijdens deze excursie bezoekt u enkele eilanden waar u onder andere kunt relaxen, snorkelen en zwemmen. (L)

Ontdek Koh Yao Noi per fiets (in groepsverband)

Vanaf Phuket vaart u naar het Koh Yao Noi dat samen met Koh Yao Yai onderdeel is van de Koh Yao eilanden. Koh Yao Noi is het kleinste eiland en daardoor goed te bezoeken in een dag. De natuur is prachtig en de sfeer is ontspannen en authentiek. Uw gids neemt u mee op de fiets naar de mooiste plekjes en leuke ontmoetingen met de lokale bewoners. Van de excursies op Phuket is dit een echte must do! (L)

Excursie Racha Island by speedboat (in groepsverband)

Vanaf Phuket vaart u naar Racha Island dat ook wel Raya Island wordt genoemd. U komt aan op het prachtige witte strand van Patok Bay en u krijgt voldoende tijd om te relaxen en te genieten. Neem een duik in het kristalheldere water of maak een wandeling onder de palmbomen. Van hier vaart u naar Kon Kae Bay waar u kunt snorkelen over koraalriffen en kleurrijke vissen. Na de lunch bezoekt u als laatste Siam Bay. Zwemmen, snorkelen, relaxen of genieten in de schaduw van uw boek. Halverwege de middag keert u weer terug naar Phuket. (L)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany