vanaf € 16,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies in Johannesburg, Hazyview, St. Lucia en Pilanesberg
Ontdek de historische bezienswaardigheden en leuke wijken van het centrum, of bezoek de SOWETO township
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Halve dag stadstour Johannesburg

Tussen 08.15 uur en 08.45 uur wordt u bij uw hotel opgehaald voor een stadstour door Johannesburg. Constitution Hill is uw eerste stop en u ziet hier het Constitutional Court en de Old Ford Prison (op zondag gesloten). In het centrum van de stad leert u over de gold rush voordat u naar Maboneng Precinct rijdt. Via Houghton rijdt u terug naar uw hotel.

Halve dag SOWETO tour

South Western Township, daar staat SOWETO voor. Er wonen hier meer dan 2 miljoen mensen. U bezoekt het Hector Pieterson Museum en ziet het Mandela House. Indien u wilt kunt u dit museum bezoeken (niet inbegrepen). Vervolgens bezoekt u Regina Mundi Church, waar vroeger in het geheim ondergrondse politieke bijeenkomsten werden gehouden. Als afsluiter ziet u het voetbalstadion Soccer City, dat speciaal voor het WK voetbal van 2010 is gebouwd. Transfers zijn inclusief.

Halve dag SOWETO fietstour

Tijdens deze halve dag tour verkent u SOWETO op de fiets. Een unieke ervaring! U leert meer over de geschiedenis en de mensen die hier wonen. U bezoekt het Hector Pieterson Museum. Tevens fietst u door Vilakazi Street, waar Nelson Mandela heeft gewoond en waar bisschop Desmond Tutu een huis heeft. U gaat een stop maken voor een traditionele ceremonie waar u verschillende huisgemaakte drankjes kunt proberen. Ook kunt u traditionele kleding passen. U voelt zich een ware Zulu! De tour is ongeveer 4 uur fietsen en 1 uur lunchen.

Bootcruise St. Lucia

U stapt aan boord van de Santa Lucia, een comfortabele boot met twee verdiepingen. U maakt een twee uur durende tocht door St. Lucia Estuary en ziet o.a. nijlpaarden en krokodillen van dichtbij. Houd uw ogen ook open voor andere dieren die hier leven. Koffie, thee en lichte snacks zijn verkrijgbaar op de boot (voor eigen rekening). Vertrekpunt is de St. Lucia pier.

Wandelsafari Kruger National Park

U vertrekt nog voor zonsopgang voor uw spannende wandeling door de bush. Rond deze tijd zijn de dieren het actiefst. Onder begeleiding van een deskundige ranger gaat u op zoek naar het wild en leert meer over de flora en fauna en over de sporen van de dieren. Tijdens uw wandeling ziet u de zon opkomen en hoort u de bush wakker worden en ruikt de geuren van de natuur.

 

Meer excursies vindt u in de online prijzenbijlage.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany