Zij werken bij NBBS Reizen!

De medewerkers van NBBS Reizen zijn stuk voor stuk ‘gek’ van reizen. Andere landen zien, andere culturen begrijpen en andere mensen ontmoeten: dat is hun passie! En die delen ze maar al te graag door uit eigen ervaring advies over onze verre reizen te geven: over de bestemmingen, de accommodaties, het vervoer en de talloze excursiemogelijkheden. Daarom maken ze regelmatig studiereizen en gedragen ze zich in hun vrije tijd als ware globetrotters. Bekijk hier de reiservaring van de collega’s van de reserveringsafdeling.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text

Martine Caarels

Reisspecialist NBBS Reizen

Martine Caarels

Bij NBBS: 26 jaar

Reiservaring: USA-West, USA-Oost (New England), Florida, New York, Canada-West, Canada-Oost, Australië, Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania, Cuba, Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Barbados, St. Lucia, Jamaica, Brazilië, Ecuador, Bolivia, Indonesië, Singapore.

Persoonlijk: Het mooiste van werken in de reiswereld is, dat ik van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken. Ik werk dan ook al vele jaren met veel plezier in deze branche. Het samenstellen van reizen-op-maat, volledig aangepast naar de wensen van de klant, is mijn specialiteit. Ik reis met mijn kinderen vaak naar de USA. Dat is de ene keer een ontspannen zonvakantie in een villa in Florida en de volgende keer een rondreis per camper of huurauto. Ik geef u graag advies op basis van mijn eigen reiservaringen.

Specialisatie: USA, Canada, Australië, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika.

Rosina Stolk

Reisspecialist NBBS Reizen

Rosina Stolk

Bij NBBS: 12,5 jaar

Reiservaring: Zuid-Afrika, USA-West, USA-Oost, New York, Florida, Canada-West (inclusief bear watching in de Knight Inlet Lodge), China, Thailand, Cuba, Curaçao, Mexico, Costa Rica, Dubai, Abu Dhabi en Nieuw-Zeeland.

Persoonlijk: Als kind was ik al gefascineerd door andere culturen en landen. Uren kon ik door de reisboeken bladeren. Dat doe ik sinds mijn studie eigenlijk nog steeds. Bij NBBS Reizen kan ik me nu dagelijks in andere landen en culturen verdiepen. Leuk!

Specialisatie: Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, China, USA, Canada, Costa Rica.

Sandra Nuis

Reisspecialist NBBS Reizen

Sandra Nuis

Bij NBBS: 10 jaar

Reiservaring: Thailand, Indonesië (Java-Bali), Singapore, Sri Lanka, Myanmar, Laos, Abu Dhabi, Oost-Amerika, West-Amerika (per camper), West-Canada, Cuba, Curaçao, St. Maarten, Saba, St. Eustatius en diverse andere eilanden in de Caribbean.

Persoonlijk: Op mijn zeventiende kon ik toerisme als extra opleiding doen. Nadat ik stage had gelopen bij een reisbureau, was ik meteen verkocht! Het is geweldig om van andere landen de cultuur, gewoonten en de mensen te leren kennen. In de ruim veertien jaar die ik inmiddels in deze branche werk, heb ik heel veel geleerd. Ook over de landen waar ik (nog) niet geweest ben. Ik lees heel veel, kijk veel reisprogramma’s en zorg er voor dat ik altijd up to date ben over de reisbranche. NBBS Reizen is een geweldig bedrijf om voor te werken. Naast het leuke product dat verkocht wordt, is het altijd uitdaging om de wensen van de klant te vertalen naar een perfecte reis. Om dat te kunnen doen is het belangrijk goed te luisteren naar de klant, zodat we samen tot een goed eindresultaat kunnen komen.

Specialisatie: USA , Canada, Azië en Caribbean.

Viviane van Gastel

Reisspecialist NBBS Reizen

Viviane van Gastel

Bij Travel Trend: nieuw (2023)
Reiservaring: Aruba, Curaçao, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Dubai.
Reistip: Azië is een heerlijk continent voor een familiereis. De meeste landen in Azië zijn bijzonder kindvriendelijk, reizen met privé-chauffeur biedt veel flexibiliteit en je kunt er met (jonge) kinderen veel leuke activiteiten ondernemen. Met mijn gezin heb ik verschillende mooie reizen in Azië gemaakt. Ik vertel er graag meer over.

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany