Zij werken bij NBBS Reizen!

De medewerkers van NBBS Reizen zijn stuk voor stuk ‘gek’ van reizen. Andere landen zien, andere culturen begrijpen en andere mensen ontmoeten: dat is hun passie! En die delen ze maar al te graag door uit eigen ervaring advies over onze verre reizen te geven: over de bestemmingen, de accommodaties, het vervoer en de talloze excursiemogelijkheden. Daarom maken ze regelmatig studiereizen en gedragen ze zich in hun vrije tijd als ware globetrotters. Bekijk hier de reiservaring van de collega’s van de reserveringsafdeling.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text

Ineke Slootweg

Reisspecialist NBBS Reizen

17 jaar NBBS Reizen

Als je al sinds je 12e jaar weet dat je veel wilt reizen heb je geen andere keus dan in de reiswereld te werken. Het is leuk dat je zelf 'dichtbij het vuur zit' en aan de andere kant is het leuk om een product te verkopen waar je affiniteit mee hebt. Ik ben een echte Afrika-fan! Ik reis regelmatig naar Afrika en heb daar veel gezien en mooie ervaringen opgedaan. Wij trekken er graag zelf met een huurauto op uit en vinden het leuk om in bijzondere lodges te verblijven. Latijns-Amerika spreekt mij ook aan.

Reiservaring: Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania en Zanzibar, Botswana, Canada, New York, Florida, Australië, Argentinië, Chili, Bolivia, Brazilië, Ecuador, Mexico, Peru, Thailand, Maleisië, Singapore, Indonesië, India, Oman, Barbados, Tobago, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Specialiteit: Afrika en Latijns-Amerika.

Joyce van den Heuvel

Reisspecialist NBBS Reizen

10 jaar NBBS Reizen

Na mijn afstuderen heb ik een rondreis van drie maanden door Zuid-Amerika gemaakt. Echt een onvergetelijke ervaring. Vooral Argentinië heeft een bijzondere indruk op mij gemaakt, omdat het land zo ongelooflijk veel te bieden heeft. Het aantrekkelijke van reizen verkopen bij NBBS Reizen is dat je de klant persoonlijk kunt adviseren bij het samenstellen van een verre reis. Een complete rondreis volledig op maat maken vind ik een heel leuke uitdaging.

Reiservaring: West-USA, Oost-USA (New York en Washington D.C.), Argentinië, Chili, Brazilië, Bolivia, Mexico, Cuba, Australië, China, Thailand, Maleisië, Bali en Lombok, Sri Lanka, Vietnam, Aruba, Curaçao, Zuid-Afrika en Botswana.

Specialiteit: Australië, Latijns-Amerika.

Martine van Hooff

Reisspecialist NBBS Reizen

23 jaar NBBS Reizen

Het mooiste van werken in de reiswereld is, dat ik van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken. Ik werk dan ook al vele jaren met veel plezier in deze branche. Het samenstellen van reizen-op-maat, volledig aangepast naar de wensen van de klant, is mijn specialiteit. Ik reis met mijn gezin vaak naar de USA. Dat is de ene keer een ontspannen zonvakantie in een villa in Florida en de volgende keer een rondreis per camper of huurauto. Ik geef u graag advies op basis van mijn eigen reiservaringen.

Reiservaring: USA-West, USA-Oost (New England), Florida, New York, Canada-West, Canada-Oost, Australië, Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania, Cuba, Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Barbados, St. Lucia, Jamaica, Brazilië, Ecuador, Bolvia, Indonesië, Singapore.

Specialiteit: USA, Canada, Australië, Zuid-Afrika, Caribbean.

Remona Bek

Reisspecialist NBBS Reizen

12 jaar NBBS Reizen

Ik heb zelf een passie voor het maken van verre reizen. Rondtrekken door een land en daardoor mensen ontmoeten en een andere cultuur leren kennen maakt het altijd weer een bijzondere ervaring. In mijn werk bij NBBS Reizen vind ik het een uitdaging om mensen enthousiast te maken om een verre bestemming te gaan ontdekken. Graag help ik ze hierbij om een mooie route uit te stippelen die goed op hun wensen aansluit.

Reiservaring: Australië, Canada-Oost (Nova Scotia), China, Maleisië, Bali, Vietnam, Cambodja, Cuba, Mexico, Barbados, Kenia, Namibië.

Specialiteit: Azië en Australië.

Rosina Stolk

Reisspecialist NBBS Reizen

8 jaar NBBS Reizen

Als kind was ik al gefascineerd door andere culturen en landen. Uren kon ik door de reisboeken bladeren. Dat doe ik sinds mijn studie eigenlijk nog steeds. Bij NBBS Reizen kan ik me nu dagelijks in andere landen en culturen verdiepen. Leuk!

Reiservaring: Zuid-Afrika, USA-West, USA-Oost, New York, Florida, Canada-West, China, Thailand, Cuba, Mexico, Costa Rica, Dubai, Abu Dhabi en Nieuw-Zeeland.

Specialiteit: Zuid-Afrika, China, USA.

Sandra Nuis

Reisspecialist NBBS Reizen

5 jaar NBBS Reizen

Op mijn zeventiende kon ik toerisme als extra opleiding doen. Nadat ik stage had gelopen bij een reisbureau, was ik meteen verkocht! Het is geweldig om van andere landen de cultuur, gewoonten en de mensen te leren kennen. In de ruim veertien jaar die ik inmiddels in deze branche werk, heb ik heel veel geleerd. Ook over de landen waar ik (nog) niet geweest ben. Ik lees heel veel, kijk veel reisprogramma’s en zorg er voor dat ik altijd up to date ben over de reisbranche. NBBS Reizen is een geweldig bedrijf om voor te werken. Naast het leuke produkt dat verkocht wordt, is het altijd uitdaging om de wensen van de klant te vertalen naar een perfecte reis. Om dat te kunnen doen is het belangrijk goed te luisteren naar de klant, zodat we samen tot een goed eindresultaat kunnen komen.

Reiservaring: Thailand, Sri Lanka, Myanmar, Laos, Abu Dhabi, Oost-Amerika, West-Canada, Cuba, Curaçao, St. Maarten, Saba, St. Eustatius en diverse andere eilanden in de Caribbean.

Specialiteit: USA , Canada, Azië en Caribbean.

Lisanne Vermeulen

Reisspecialist NBBS Reizen

2 jaar NBBS Reizen

Mijn interesse voor reizen heb ik al sinds klein af aan. Toen wilde ik altijd al op een reisbureau werken en na mijn HBO opleiding Toerisme ben ik dan ook met veel plezier in de reisbranche terecht gekomen. Ik heb de afgelopen jaren, zowel tijdens studiereizen als vakanties, vele mooie en verre reizen mogen maken; van maandenlang backpacken door Midden en Zuid-Amerika tot safari’s in Afrika. Door het delen van mijn reiservaringen en enthousiasme over deze prachtige bestemmingen hoop ik u een onvergetelijke reis te bezorgen!

Reiservaring: Tanzania (inclusief Zanzibar), Zimbabwe, Zuid-Afrika, Maleisië, Singapore, Argentinië, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Uruguay, Costa Rica, Nicaragua, Cuba, Aruba, Mexico en Verenigde Staten (West USA en Florida)

Specialiteit: Latijns-Amerika, Afrika

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany