Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Bahama’s

Deze exotische eilandengroep ligt op zo’n half uur vliegen van Miami. De Bahama’s bestaan uit ruim 700 eilandjes met zon­overgoten stranden en kristalhelder zeewater. Naast een uitgebreide vissersvloot treft u er hotel­complexen in vele… Lees meer

7-daagse Island Hopping

Sunset in the Bahamas

Island Hopping arrangement naar Eleuthera en Cat Island, die tot de zogenaamde Out Islands behoren en een oase van rust zijn. Watersporten, fietsen, relaxen en romantiek.

vanaf € 1222 p.p.

8-daagse Island Hopping

Taste of the Islands

Proef en ervaar het ultieme bounty-gevoel op drie eilanden van de Bahama's; Nassau Paradise Island, Eleuthera en Exuma. Langer verblijf op elk eiland mogelijk.

vanaf € 1482 p.p.

11-daagse combinatiereis

Combinatiereis Miami & Bahama’s

Leuke City & Beach combinatie. Eerst shoppen en uitgaan in Miami, daarna een heerlijk strandverblijf op de Bahama's. Keuze uit twee hotelcategorieën.

vanaf € 1624 p.p.

11-daagse combinatiereis

Combinatiereis New York & Bahama’s

Leuke City & Beach combinatie. Eerst vijf dagen bruisend New York, daarna ontspannen op het strand van de Bahama's. Ook mogelijk als combinatie Miami & Bahama's.

vanaf € 1655 p.p.

12-daagse combinatiereis

Combinatiereis New York & Atlantis

Het beste van twee werelden. Vier dagen bruisend New York en een week in het fantastische Atlantis op Paradise Island. Wij maken graag een offerte op maat.

Nu vanaf € 1925 p.p.

10-daagse Island Hopping

3-Island Hopper

Island Hopping op de ongerepte eilanden van de Bahama's. Ervaar het ultieme bounty-gevoel! Langer verblijf op Exuma, Long Island en Cat Island mogelijk.

vanaf € 2084 p.p.
avatar
Reistip

De paradijselijke Bahama’s zijn een heerlijke vakantiebestemming. Het is er mooi weer en de stranden zijn er prachtig. De Bahama’s zijn heel goed te combineren met een citytrip naar New York, Miami of een andere stad in de USA. U kunt ook Island hoppen en dan twee of drie eilanden in de Bahama’s aandoen. Tip: de cruises naar de Bahama’s zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Leuk om eens te proberen!


- Reisspecialist Sandra Nuis

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.