vanaf € 1901,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer op basis van middenklasse hotels
Een originele korte vakantie die stad en strand combineert
Keuze uit twee hotelcategorieën
Heeft u de voorkeur voor een ander hotel of een andere stad in de USA, of een ander eiland op de Bahama's? Wij maken graag een offerte op maat
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Miami

Vandaag vliegt u naar Miami, waar u vier nachten verblijft in Miami Beach.

Dag
2-4

Miami

Miami Beach strekt zich uit over een dertien kilometer lang schiereiland, dat in verbinding staat met downtown Miami. South Beach is een van de gezelligste wijken, met pastelkleurige gebouwen, leuke boutique stijl hotels en de uitgaansgelegenheden van Ocean Drive. Even verderop ligt Surfside, waar zich het luxe winkelcentrum Bal Harbour bevindt. Shoppers kunnen ook hun hart ophalen in een van Miami’s talrijke andere malls en Shopping Outlets. Een must-see is het Wynwood Art Disctrict, om de kleurrijke muurschilderingen van de Wynwood Walls te bekijken (zie foto boven). In deze kleurrijke, hippe wijk vindt u ook vele leuke restaurants en cafeetjes. Heeft u meer dagen tot uw beschikking, dan raden wij u aan om een auto te huren en de staat Florida verder te ontdekken. Wij stellen graag een mooie route voor u samen.

Dag
5

Miami – Freeport

Vliegreis van Miami naar Freeport op Grand Bahama Island. Hier verblijft u vijf nachten in een All Inclusive hotel aan het strand. (L,D)

Dag
6-9

Grand Bahama Island

Behalve mooie witte zandstranden biedt Grand Bahama Island golf, watersport, duiken, casino’s, taxfree shoppen, varen, zeilen en nachtclubs. Bezoek het attractiepark Pirates of the Bahamas, de markt van Port Lucaya, de botanische tuinen van Garden of the Groves, het Rand Nature Center of het Lucayan National Park. (O,L,D)

Dag
10

Freeport – Amsterdam

Vandaag vliegt u terug naar Nederland. (O)

Dag
11

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

 

Foto’s zijn o.a. beschikbaar gesteld door The Bahamas Ministry of Tourism and Aviation.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany