NL sprekende reisleiding
vanaf € 1626,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKKORTING
Wanneer u vóór 15 december 2020 boekt met vertrek in de periode 24 april t/m 2 oktober 2021 ontvangt u een korting van € 90,- per persoon.
Wanneer u vóór 15 februari 2021 boekt met vertrek in de periode 24 april t/m 2 oktober 2021 ontvangt u een korting van € 45,- per persoon.
Korting alleen van toepassing op nieuwe boekingen inclusief vliegreis.
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer op basis van toeristen-/middenklasse hotels
Miami, Kennedy Space Center, St. Augustine, Orlando, Everglades en Florida Keys
Het andere Florida
Busrondreis met uitsluitend Nederlandssprekende reisbegeleiding, op basis van logies en gedeeltelijk continentaal ontbijt
Gegarandeerd vertrek
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Miami

U vliegt naar Miami. Na aankomst gaat u naar uw hotel nabij de luchthaven voor één overnachting. Maak kennis met het sprankelende Miami op eigen gelegenheid.

Dag
2

Miami – Key West (270 km)

Over 42 bruggen rijdt u naar Key West, waar u twee nachten verblijft. (O)

Dag
3

Key West

U verblijft in Key West, het meest zuidelijke punt van de Verenigde Staten. Bekijk vandaag de sfeervolle straatjes waar de tijd stil lijkt te staan. U kunt het huis van Ernest Hemingway bezoeken of een stadstour maken met de plaatselijke Conch Train. Neem ’s middags plaats op een van de terrasjes aan Mallory Square en geniet van lokale artiesten of maak een romantische sunset cruise aan boord van een catamaran. (O)

Dag
4-5

Key West – Everglades – Sarasota (571 km)

U vertrekt naar de Everglades, waar u het Miccosukee Indian Village bezoekt en tijdens een tocht met een propellerboot kunt genieten van de bijzondere natuur. Everglades National Park is de grootste subtropische wildernis van de Verenigde Staten. Het kwetsbare en complexe ecosysteem combineert een brede ondiepe rivier van ca. 150 kilometer lang met een subtropisch klimaat en een diversiteit aan flora en fauna. Het is de habitat van zeldzame en bedreigde diersoorten zoals de Amerikaanse alligator en de Floridapanter. Het natuurgebied wordt bepaald door afwisselende perioden van droogte en overstroming, branden, zonneschijn en hevige regenval. De ondiepe rivier (op sommige plaatsen slechts een paar centimeter) wordt op veel plaatsen bedekt door groene moerasgrassen. De bijnaam ‘River of Grass’ is dan ook zeer toepasselijk. Verder stroomafwaarts, in het grootste mangrovebos ter wereld, vermengt de zoetwaterrivier zich met het zoute water van de Golf van Mexico. Het park omvat ook een deel van Florida Bay en een deel van het ‘Ten Thousand Islands’ eilandengebied. Eindbestemming voor dag 4 is Sarasota, waar u twee nachten verblijft. U kunt genieten van het mooie strand aan de Golf van Mexico of een bezoek brengen aan Historic Spanish Point. Bezoek ’s avonds St. Armand’s Circle met haar vele gezellige restaurants en elegante boetieks. (Dag 4: O)

Dag
6-7

Sarasota – Tarpon Springs – Homosassa Springs – Orlando (389 km)

Op dag 6 leert u ‘het andere Florida’ kennen met een bezoek aan Tarpon Springs, een typisch Grieks sponsvissers dorpje. Aansluitend ziet u wederom een ander gezicht van Florida wanneer u stopt in Homosassa Springs State Park, met haar natuurlijke waterbronnen en grote verscheidenheid aan wilde dieren. Dag 6 eindigt in Orlando waar u op dag 7 optioneel kunt kiezen uit vele excursies of attractieparken.

Dag
8

Orlando – Daytona Beach – St. Augustine – Orlando (340 km)

Vandaag bezoekt u Daytona Beach, Kennedy Space Center en St. Augustine, het oudste stadje van Amerika waar u onder andere het interessante Castillo de San Marco bezichtigt. Vervolgens keert u terug naar Orlando. Vandaag kunt u er voor kiezen in Orlando te blijven en van de pretparken te genieten. U kunt optioneel een kijkje achter de schermen van de film nemen in Universal Studios. Er is geen betere plek voor families en vrienden om samen te komen dan Walt Disney World Resort in Florida. U kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid een bezoek te brengen aan Disney’s Animal Kingdom Theme Park, het welbekende Walt Disney World Resorts’ Magic Kingdom Park of Epcot, waar u de wereld van morgen kunt zien. Een bezoek aan SeaWorld, waar u getuige bent van verschillende spectaculaire shows, behoort ook tot de mogelijkheden.

Dag
9

Orlando – Miami (379 km)

U keert terug naar Miami Beach voor een laatste overnachting in het heerlijke Florida.

Dag
10

Miami – Amsterdam

Vandaag vertrekt u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Miami voor uw vlucht naar Amsterdam.

Dag
11

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Tip! Verleng uw rondreis met een 4- of 5-daagse cruise naar de Bahama’s!

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany