vanaf € 150,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Inclusief privé-transfers en twee overnachtingen in het hotel van uw keuze
Wilt u Shanghai als een stopover gebruiken op weg naar een 3de land? Dan kunt u Shanghai en omgeving tot 144 uur visumvrij bezoeken middels het transit visum. Wij maken graag een offerte op maat.
Vliegt u vanaf Schiphol met Air New Zealand of Qantas Airlines naar uw eindbestemming, dan kunt zonder toeslag op uw ticket de vliegreis onderbreken met een stopover in Shanghai

Dag 1

Na aankomst op de luchthaven Pudong volgt een privé-transfer naar uw hotel. U verblijft twee nachten in deze enorme metropool met inmiddels 24 miljoen mensen. De stad is erg veelzijdig: enerzijds geldt Shanghai momenteel als een van de belangrijkste economische centra van Azië, met torenhoge glas- en staalconstructies op Pudong aan de overzijde van de Huangpu rivier; anderzijds is er nog veel uit het verleden te vinden, zoals de koloniale gebouwen van Engelsen, Duitsers of Fransen, naast oude Chinese huizen en hofjes. Maar bovenal is Shanghai modern: de stad van de avant-garde in China.

Dag 2

Vrije dag om naar eigen wens deze wereldstad te ontdekken. Met het uitstekende metronetwerk kunt u zich gemakkelijke door de stad verplaatsen. Aanraders om te bezoeken zijn de wijken Lujiazu, Tianzifang en French Concession, de Jade Buddha tempel, de bazaar van Old Street, het People’s Park, de Bund, het Shanghai Museum en voor een mooi uitzicht over de stad kunt u naar de Shanghai Tower of het World Financial Center. (O)

Dag 3

Na het ontbijt volgt een transfer naar de luchthaven Pudong en komt dit arrangement tot een einde. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany