Bestseller
vanaf € 103,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bezoek de prachtige fjorden (Sounds) in Nieuw-Zeeland
Overnachting in de fjorden mogelijk
Aanschouw de prachtige watervallen, regenwouden, flora en fauna

Fiordland National Park is een van ’s werelds grootste nationale parken en een ‘must’ tijdens uw reis in Nieuw-Zeeland. Hier laat de natuur zich van haar indrukwekkendste kant zien met enorme watervallen, verlaten fjorden en ondoordringbare regenwouden. Tijdens de cruises kunt u genieten van de natuur. Wellicht ziet u zeehonden en dolfijnen. U kunt zowel een dagcruise als een 2-daagse cruise boeken, waarbij u slaapt op de boot in de fjord.

Milford Sound

Dagcruise

Milford Sound is de bekendste en meest toegankelijke fjord in het nationale park. De fjord is 16 km lang en de rotsen rondom zijn hoog en steil. Mitre Peak is met 1.692 meter het hoogste punt. U rijdt vanaf Queenstown of Te Anau per bus een prachtige route met uitzicht op bergen, gletsjers en watervallen. Bij Milford gaat u aan boord van de boot en vaart u ruim twee uur door de Sound naar de monding bij de Tasman Sea. Een nature guide geeft u uitgebreid uitleg over de omgeving en de flora en fauna. U vaart van het begin tot het eind van de fjord en ziet o.a. St. Anne’s Point Lighthouse.

2-daagse cruise

Bij de 2-daagse tour kunt u met een gids een kanotocht of een tocht per tenderbootje door de fjord maken. Er wordt een driegangen buffet diner geserveerd en u overnacht aan boord van de Milford Mariner in een hut met privé-faciliteiten. Wanneer de avond valt, kunt u volop genieten van de stilte en de prachtige sterrenhemel. Overnachten in een fjord, dat wordt een bijzondere ervaring!

Doubtful Sound

Dagcruise

Doubtful Sound bereikt u vanuit Manapouri (transfers vanuit Queenstown en Te Anau zijn mogelijk). U vaart over Lake Manapouri, waar aan de andere kant aan wal een bus klaarstaat die u over de Wilmot Pass brengt. Boven op de pas maakt u een fotostop en ziet u voor het eerst Doubtful Sound liggen. Deze fjord is vele malen groter dan Milford. Bij de Sound aangekomen gaat u aan boord en vaart door de fjord met aan weerszijden imposante bergen. Ook hier is een nature guide aanwezig die u veel informatie geeft.

2-daagse cruise

Bij de 2-daagse tour kunt u met een gids een kanotocht of een tocht per tenderbootje door de fjord maken. Er wordt een driegangen buffet diner geserveerd en u overnacht aan boord van de Fiordland Navigator in een hut met privé-faciliteiten. Wanneer de avond valt, kunt u volop genieten van de stilte en de prachtige sterrenhemel. Overnachten in een fjord is een ervaring die u niet wilt missen.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany