vanaf € 441,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

U verblijft in uitstekende eerste klasse hotels
Inclusief excursie op Lombok
U kunt dit arrangement uitsluitend boeken als onderdeel van een rondreis (op maat). Wij geven u graag advies over de mogelijkheden

Dag tot dag

Dag
1

Haven Bangsal – Senggigi

Na aankomst in de haven van Bangsal wordt u hartelijk verwelkomd door uw chauffeur. Vervolgens wordt u per privétransfer naar uw resort in de badplaats Senggigi gebracht. Hier verblijft u de komende drie nachten.

Dag
2

Senggigi: Sasak Tour

Tijdens een dagexcursie door het land van de oorspronkelijke Sasak bevolking leert u meer over de levenswijze en tradities van deze eilandbewoners. Als eerste bezoekt u de zuidkust en het prachtige strand Tanjung A’an. Vervolgens rijdt u naar Sade en Rambitan, waar u prachtige voorbeelden ziet van de traditionele architectuur. Hierna rijdt u naar Sukarara, waar de inwoners gespecialiseerd zijn in weven. Bijzonder is dat er niet alleen diverse kleuren gebruikt worden voor de sarongs, lakens, kleden en kleding, maar ook veel goud- en zilverdraad. De laatste stop is het dorpje Banyumulek, waar de inwoners op een traditionele manier keramiek produceren met een uitstekende kwaliteit. Aan het einde van de middag arriveert u in Senggigi waar u twee nachten verblijft. (O, L)

Dag
3

Senggigi

Dag ter vrije besteding. In Senggigi vindt u een heerlijk strand en een verkoelende zee, maar ook tal van restaurants, bars, gezellige terrassen en winkeltjes. Bijzonder is de prachtige zonsondergang die u kunt zien vanaf het strand. De hemel kleurt dieprood en bij helder weer kunt u zelfs het naburige Bali zien liggen. (O)

Dag
4

Senggigi – Gili Trawangan

In de ochtend wordt u opgehaald voor de transfer naar het paradijselijke Gili Trawangan. Vanaf de haven is het ca. 15 minuten varen. Het enige vervoersmiddel dat u op het kleine eiland tegenkomt zijn traditionele paard-en-wagens en fietsen. Eenmaal van de ferry ziet u hoe de horsecarts af en aan rijden. U stapt bij een van de paard en wagens aan boord (ter plaatse aan te houden en te betalen) voor een kort ritje naar uw accommodatie. Ter plaatse kunt u een fiets huren en het eiland verkennen. Met uw blote voeten in het zand en een tropische cocktail in uw hand kunt u op Gili Trawangan niks anders dan genieten van een ontspannen vakantie. U verblijft drie nachten op Gili Trawangan. (O)

Dag
5-6

Gili Trawangan

Twee dagen ter vrije besteding. Geniet van de paradijselijk witte stranden en het azuurblauwe water. U kunt ter plaatse een fiets huren en binnen een uur een rondje om het eiland fietsen. Het is natuurlijk leuker om regelmatig te stoppen voor een drankje, een snack of een verfrissende duik. We raden u ook aan om een snorkel- of duikexcursie te boeken waarbij u met zeeschildpadden kunt zwemen en felgekleurde tropische vissen ziet tussen de koraalriffen. (O)

Dag
7

Gili Trawangan

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. U heeft de mogelijkheid om uw verblijf op de Gili-eilanden te verlengen of per boot terug te keren naar Bali. Wij geven u graag advies. (O)

Wilt u langer genieten van Lombok of Gili Trawangan, boek dan extra overnachtingen erbij. 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany