vanaf € 22,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

De prijzen in de prijsbijlage(n) zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Essence of Waiheke Wine tour

excursie vanuit Auckland

Waiheke Island ligt in de Golf van Hauraki op 35 minuten varen van Auckland. U stapt aan boord en vaart naar uw bestemming van vandaag. Waiheke Island bestaat uit mooie landschappen met heuvels, wijngaarden en witte zandstranden. Tijdens deze tour bezoekt u drie van de beste wijngaarden van Waiheke en proeft u een aantal van hun wijnen. Onderweg geniet u van de uitzichten en uw gids geeft u informatie over de geschiedenis, geografie, mensen en cultuur van het eiland. Na de wijnproeverij gaat u lunchen bij Three Seven Two aan het strand van Onetangi (in de wintermaanden bij Stonyridge Vineyard), voordat u terugkeert naar de ferry. 

Bay of Islands Wildlife Cruise

dagexcursie vanuit Paihia

Op een catamaran verkent u de wateren van Bay of Islands. U wordt omringd door prachtig helder water, groene eilanden en vele dieren. U zult ongetwijfeld zeehonden, pinguïns en dolfijnen spotten in hun natuurlijke omgeving. Met wat geluk en in het juiste seizoen, kunt u zien hoe dolfijnen hun kalfjes leren zwemmen. U kunt helpen de zeilen te hijsen, maar heerlijk relaxen op het dek is ook mogelijk. Tijdens een bezoek aan een van de eilanden heeft u de tijd om te zwemmen, snorkelen of wandelen. Voor de lunch wordt er gebarbecued in de Nieuw-Zeelandse kiwi-stijl.

Eco Thermal

(halve) dagexcursie vanuit Rotorua

Tijdens de halve dagexcursie bezoekt u de geothermische hoogtepunten rondom Rotorua. De Lady Knox geiser bij Wai-O-Tapu spuit het water wel 20 meter de lucht in, letterlijk een hoogtepunt dus! Wandel langs het vulkanische landschap met de borrelende modderpoelen en stomende meren. Wai-O-Tapu is alleen geopend van vrijdag t/m maandag. Op de overige dagen brengt u alleen een bezoek aan Waimangu Volcanic Valley. Waimangu Volcanic Valley is rijk aan kraters in allerlei kleuren. Een prachtig gezicht! Onderweg ziet u vegetatie die zich heeft aangepast aan de bijzondere geothermische omgeving. Tijdens de dagexcursie maakt u tevens een cruise op Lake Rotomahana. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van dit gebied van de kapitein terwijl u geniet van de lunch en de spectaculaire uitzichten op het vulkanische landschap rondom het kratermeer.

Tongariro Crossing

dagexcursie vanuit Tongariro NP en Taupo

Tongariro Crossing is een prachtige wandelroute door het nationale park dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Onder begeleiding van een gids loopt u door een ruig vulkaanlandschap en ziet diverse kraters en meren. Onderweg kunt u genieten van schitterende uitzichten. Het gebied heeft twee actieve vulkanen: Mount Tongariro en Mount Ngauruhoe. U wandelt over het bijzondere maanlandschap en bekijkt de kraters. Er ontsnapt nog altijd stoom uit de Te Maari krater. Het belooft een unieke ervaring te worden! De route is 21,4 km lang en de totale duur is ca. 8,5-9 uur inclusief stops. Een goede conditie is gewenst.

Kayaking in New Zealand

kajaktours vanuit diverse plaatsen

In Nieuw-Zeeland kunt u op vele plaatsen kajakken. Zowel op het Noorder- als op het Zuidereiland zijn er tours van een aantal uur tot een dag. Zo kunt u vanuit Hahei Beach (Coromandel) kajakken naar Cathedral Cove en op het Zuidereiland in de prachtige Queen Charlotte Sound en bij Abel Tasman National Park. Een aanrader is een kajaktocht door Milford Sound te maken. U kajakt vier tot vijf uur door deze spectaculaire fjord en ziet Bowen Falls en Mitre Peak.

Hawke’s Bay Cycling

fietstours vanuit Napier

De stad Napier ligt in de mooie Hawke’s Bay regio, een bekende wijnstreek. Hier vindt u 200 km aan fietspaden. U kunt zowel begeleide fietstochten maken als er zelf erop uit trekken. De afstanden variëren van 16 tot 40 km voor de dagfietstochten. Afhankelijk van de gekozen route fietst u door het wijngebied, een uniek wetland gebied met vele vogelsoorten of verschillende dorpjes.

Wellington Experiences

excursies vanuit Wellington

Hoofdstad Wellington wordt meestal kort bezocht voor of na de ferry overtocht naar het Zuidereiland. Toch heeft deze ‘coolest little capital in the world’ voldoende te bieden voor een langer verblijf. U kunt een stadstour maken, het Te Papa museum of de filmlocaties van Lord of the Rings bezoeken. Een tour door de Weta Cave Workshop (waar figuren uit o.a. de Hobbit Lord of the Rings films gefabriceerd worden, is ook een aanrader.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany