vanaf € 59,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies op Koh Samui
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Koh Samui Island tour (in groepsverband)

Beleef het echte eiland gevoel tijdens deze halve dag tour over Koh Samui. U wordt opgehaald bij uw hotel en bezoekt als eerste  het uitzichtpunt Ladd Koh voor panoramische vergezichten. Vervolgens gaat u naar misschien wel de raarste, maar natuurlijke bezienswaardigheid op het eiland, de rotsformatie Hin Ta & Hin Yai ookwel Grandma and Grandpa Rocks. Bij de tempel Wat Kunaram kunt u de gemummificeerde monnik Luang Por Daeng bezichtigen. Dit was de wens van de gerespecteerde monnik om op deze manier een voorbeeld te zijn voor de toekomstige generatie monniken. In het centrum van het eiland zijn de Muang watervallen. De 18 meter waterval is de mooiste waterval van Samui, zeggen sommigen. De laatste stop is de stad Nathon waar u tijd krijgt om te winkelen. Een van de leukste excursies op Koh Samui om mee te beginnen.
Deze excursie vindt alleen plaats op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Angthong Marine Park snorkelen & kajakken (in groepsverband)

Per speedboot maakt u een tocht door de mooiste archipel in de golf van Thailand. Het Angthong Marine Park bestaat uit 42 eilandjes omringd door smaragdgroen water met een kleurrijke onderwaterwereld. Vandaag kunt u genieten van de mooie omgeving en is er volop gelegenheid om te snorkelen bij Koh Wao of Koh Tay Plow. Op Koh Mae bevindt zich Emerald Lake op een hoogte van 200 meter. Vanaf deze plek heeft u schitterend uitzicht over de archipel. Na de lunch heeft u de tijd om te genieten van het strandleven, kunt u optioneel kajakken of een wandeling maken naar een uitzichtpunt op 400 meter hoogte. (L)

Snorkelexcursie Koh Tao & Koh Nang Yuan (in groepsverband)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de transfer naar de pier waar de boot klaarligt. U vaart eerst naar Ao Luek, waar u kunt genieten van het prachtige koraalrif. Vervolgens gaat de reis verder naar Hin Wong Bay waar u vele soorten gekleurde vissen kunt tegenkomen. Hier kunt u snorkelen tot aan de lunchtijd. Na de lunch vaart u door naar Mango Bay. Als de weersomstandigheden gunstig zijn kunt u bij de vuurtoren al beginnen met snorkelen. Halverwege de middag gaat u naar Koh Nang Yuan, waar de Japanse tuin de beste plek is om te duiken en snorkelen. Na dit prachtige einde wordt u teruggebracht naar de pier en vervolgens naar uw hotel. (L) 

Sunset Cruise (in groepsverband)

U wordt bij uw hotel opgehaald en naar de haven gebracht. Hier stapt u aan boord van een traditioneel gebouwde junk en kunt u kennis maken met uw medereizigers. U vaart naar het kleine eiland Koh Som voor de kust van Koh Samui. Het eiland bestaat uit een prachtig strand, kalkstenen rotsformaties en een kolonie vogels die u lijkt toe te zingen. Aan boord geniet u van een smakelijk Thais dinerbuffet en tijdens het terug varen ervaart u een prachtige, romantische zonsondergang. (D) 

Authentieke Thaise kookworkshop (in groepsverband)

Tijdens deze workshop leert u hoe u vier héérlijke gerechten uit de Thaise keuken kunt bereiden. De les begint met een bezoek aan een micro-organische boerderij. U krijgt een rondleiding en komt meer te weten over een duurzamere en meer organische manier van leven. Uiteraard krijgt u ook de vele kruiden, groen en smaakmakers te zien die u deels later in de gerechten gaat gebruiken. Na de rondleiding gaat u aan de slag en kunt u daarna genieten van uw vier zelfgemaakte Thaise gerechten. (L) 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany