- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Groepsrondreis met internationaal reisgezelschap per 4WD voertuig
Inclusief gorilla trekking
Inclusief chimpansee trekking
Verblijf in middenklasse accommodaties
Kleine groepen
Minimaal 2 personen. Maximaal 6 personen
Inclusief vliegreis per KLM

Dag tot dag

 

In het seizoen november 2019-oktober 2020 vertrekt deze groepsreis op 11 november 2019 en op 19 april 2020. Van deze rondreis worden geen prijzen gepubliceerd. Heeft u interesse voor deze reis dan maken wij voor u graag een offerte op maat.

 

Dag
1

Vlucht Amsterdam – Entebbe

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Oeganda, waar u in de avond arriveert. U wordt opgehaald en naar uw hotel gebracht voor een overnachting.

Dag
2

Entebbe – Kibale Forest National Park

Na een rustig ontbijt verlaat u Entebbe en rijdt naar Fort Portal, waar u stopt om te lunchen. Fort Portal ligt aan de voet van de Mountains of the Moon. Hier vandaan rijdt u verder naar Kibale Forest National Park, het leefgebied van vele primaten. (O,L,D)

Dag
3

Kibale Forest National Park & Bigodi Village

Vandaag gaat u op pad voor een chimpansee trekking! Kibale Forest staat bekend om de vele soorten primaten die hier leven. U gaat op zoek naar o.a. chimpansees, red-tailed monkey, black-and-white colobus en vele andere soorten. Na een wandeling keert u terug naar de lodge voor de lunch. Na de lunch gaat u wederom op pad. Dit keer maakt u een culturele wandeling door Bigodi Village. U bezoekt huizen en een basisschool. (O,L,D)

Dag
4

Kibale Forest National Park – Bwindi National Park

Er staat een lange rit op het programma. U rijdt namelijk van het ene tropische regenwoud naar het andere. Onderweg stapt u Queen Elizabeth National Park en gaat op zoek naar de boomklimmende leeuwen! Na een picknick lunch rijdt u verder naar Bwindi National Park. (O,L,D)

Dag
5

Bwindi National Park

Vandaag staat het absolute hoogtepunt van uw reis op het programma: de gorilla trekking! U wandelt door een heuvelachtig gebied dat steil en modderig kan zijn. Afhankelijk van waar de dieren zich bevinden kan de tocht twee tot acht uur duren. Goede wandelschoenen zijn een must! Het is uiteindelijk een onvergetelijke ervaring als u de gorilla’s van zeer dichtbij kunt observeren. (O,L,D)

Dag
6

Bwindi National Park – Lake Mburo National Park

Na het ontbijt verlaat u het regenwoud en rijdt naar Lake Mburo National Park. Na aankomst stapt u aan boord van een boot en vaart over het meer. U kunt optioneel, na een vroeg diner, op pad gaan voor een spectaculaire avond game-drive. De game-drive duurt ongeveer 2-3 uur en u heeft de kans om luipaarden en andere nachtdieren te spotten! (O,L,D)

Dag
7

Lake Mburo National Park – Entebbe

Vroeg in de ochtend maakt u, onder begeleiding van een ranger, een bush walk en gaat op zoek naar het wild. Het is een fantastische ervaring om de verschillende dieren te voet te benaderen. Na het ontbijt rijdt u terug naar Entebbe. Onderweg passeert u de Evenaar en kunt u foto’s maken en souvenirs kopen. (O,L)

Dag
8-9

Entebbe – Amsterdam

Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van de ‘Pearl of Africa’.  Na het ontbijt wordt bij de luchthaven afgezet voor uw vlucht terug naar Amsterdam, waar u in de ochtend van dag 9 aankomt. (Dag 8: O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany