Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Japan

Japan ligt in de Grote Oceaan en bestaat uit ca. 4.000 eilandjes over een lengte van 4.000 km. Door de geïsoleerde ligging is het land lange tijd van de rest van de wereld afgesloten… Lees meer

16-daagse rondreis per trein

Discover Japan

Tijdens deze individuele rondreis bezoekt u Tokio, Kyoto, het indrukwekkende Hiroshima en de Japanse Alpen. U reist per trein met de Japan Rail Pass en kunt uw eigen tijd indelen.

vanaf € 3100 p.p.

21-daagse rondreis per trein

From Tokyo to Kyushu

Tijdens deze individuele rondreis reist u per trein en bezoekt u Tokio, Kyoto, Hiroshima en Nagasaki. In de Japanse Alpen en op Kyushu ziet u mooie natuur. Inclusief bijzondere overnachtingen.

vanaf € 4058 p.p.
avatar
Reistip

Japan combineert een rijke geschiedenis waarin verhalen over keizers, geisha’s en samuraikrijgers tot de verbeelding spreken met een zeer eigentijdse straatcultuur. Tijdens mijn reis door Japan was ik vooral gefascineerd door de omgangsvormen van de Japanners en door de treinen die tot op de seconde nauwkeurig de dienstregeling volgen. Ik geef u graag tips over dit unieke land.


- Reisspecialist Danielle Sluimers

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.