- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Mauritius is een klein eiland in de Indische Oceaan. Het beschikt over heerlijke standen, een groen binnenland en uitstekende resorts: kortom een fantastische plaats om de mooiste dag van uw leven te beleven!
Wij maken graag voor u een offerte op maat inclusief retourvlucht, transfers en overnachtingen
Heeft u voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat

Wat is er romantischer dan trouwen op een tropisch eiland? Wij bieden u de mogelijkheid om te trouwen op Mauritius en hier een onvergetelijke huwelijksreis door te brengen. Huwelijksvoltrekking in de tuin van uw hotel, champagne, bloemen, bruidstaart en fotograaf kunnen naar uw wens worden verzorgd.

Voor vertrek uit Nederland ontvangt u gedetailleerde informatie over de documenten die noodzakelijk zijn voor uw huwelijksvoltrekking op uw vakantiebestemming. Ter plaatse wordt u begeleid door een wedding coördinator, die samen met u uw huwelijksdag voorbereidt en de formaliteiten doorneemt.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany