vanaf € 176,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Dagelijks vertrek
Internationaal gezelschap

Dag tot dag

Dag
1

Taipei

Na aankomst op de luchthaven van Taipei volgt transfer naar het hotel van uw keuze voor twee overnachtingen.

Dag
2

Taipei

Vandaag bezoekt u tijdens een halve dagexcursie door de stad in internationaal gezelschap het National Palace Museum, dat meer dan 650.000 oude bronzen voorwerpen, keramiek, schilderijen en kalligrafie herbergt: een ‘must see’ voor liefhebbers van oude Chinese kunst. Tevens brengt u een bezoek aan de Chang Kai-Shek Memorial Hall, waarvan het plein een ontmoetingsplaats is voor verliefde stelletjes en een oefenterrein voor lokale muzikanten en jonge Taiwanese voetballers. U ziet hier hoe elk uur de wacht wordt gewisseld voor het metershoge standbeeld van de Grote Nationalist. Tevens ziet u tijdens een rondrit door de stad het Presidentieel Paleis en stopt u bij een kunstnijverheidscentrum. De middag is ter vrije besteding. (O)

Dag
3

Taipei

Transfer naar de luchthaven, vanwaar u doorvliegt naar uw volgende bestemming. (O)

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.