vanaf € 184,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Ideale start voor een rondreis door Taiwan
Stadsexcursie in internationale groep
Extra nachten voor verlenging eenvoudig bij te boeken

Dag tot dag

Dag
1

Taipei

Na aankomst op de luchthaven van Taipei volgt een privé-transfer naar het hotel van uw keuze voor twee overnachtingen. De rest van de dag is ter vrije invulling.

Dag
2

Taipei

Vandaag bezoekt u tijdens een halve dagexcursie in internationaal gezelschap het National Palace Museum, dat meer dan 650.000 oude bronzen voorwerpen, keramiek, schilderijen en kalligrafie herbergt. Een ‘must see’ voor liefhebbers van oude Chinese kunst. Tevens brengt u een bezoek aan de Chang Kai-Shek Memorial Hall, waarvan het plein een ontmoetingsplaats is voor verliefde stelletjes en een oefenterrein voor lokale muzikanten en jonge Taiwanese voetballers. U ziet hier hoe elk uur de wacht wordt gewisseld voor het metershoge standbeeld van de Grote Nationalist. Tevens ziet u tijdens een rondrit door de stad het Presidentieel Paleis, Martyrs’ Shrine, de Xingtian tempel en maakt u een fotostop bij The Grand Hotel. De middag is ter vrije besteding. (O)

Dag
3

Taipei

Per privé-transfer wordt u naar de luchthaven gebracht waar dit arrangement eindigt. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany