vanaf € 2667,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Inclusief vliegreis vanaf Amsterdam
Heeft u voorkeur voor vertrek vanaf Düsseldorf? Etihad Airways biedt voordelige tarieven vanaf deze luchthaven; wij maken graag een offerte op maat
Vervoer tussen de eilanden is per ferry
Bezoek drie eilanden
Witte stranden, palmbomen en azuurblauwe zee.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Mahé

Vandaag vertrekt u naar de Seychellen. U vliegt met Air France via Parijs naar Mahé, waar u op dag 2 aankomt.

Dag
2-5

Mahé – Praslin

Na aankomst op de luchthaven van Mahé wordt u ontvangen door onze lokale vertegenwoordiger. U wordt naar de haven gebracht. Per ferry vaart u naar Praslin. Praslin is het tweede eiland van de eilandengroep Seychellen en ligt op ca. 45 km ten noordoosten van het hoofdeiland Mahé. Het beroemde Côte d’Or strand vindt u op dit eiland. Wij raden u aan om tijdens uw verblijf op Praslin zeker Vallée de Mai, een vallei waar de zeldzame Coco de Mer palmboom groeit, te bezoeken. Natuurlijk is er voldoende tijd om te genieten van het strand en van uw hotel.

U verblijft vier nachten in het gezellige Coco de Mer Hotel, vernoemd naar de Coco de Mer palmboom. Het hotel is gelegen aan het prachtige Anse Bois de Rose strand (van mei tot oktober kan hier zeewier aanspoelen). Het hotel is omgeven door de Coco de Mer palmbomen en beschikt over twee restaurantes, een bar, twee zwembaden, een kinderbad, ligbedden, een fitness-centre, spa, minigolfbaan, winkeltje en een tourdesk waar u excursies kunt boeken en een auto kunt huren. Tevens kunt u hier diverse niet-gemotoriseerde watersporten beoefenen en fietsen huren. (Dag 3-5: O)

Dag
6-8

Praslin – La Digue

Op ongeveer 7 km ten oosten van Praslin ligt het kleinere eiland La Digue. Ook dit eiland beschikt over prachtige tropische witte zandstranden met wuivende palmen. Bij het L’Union Estate kunt u reusachtige landschildpadden bekijken, wandelen en paardrijden.

U verblijft drie nachten in het gezellige en kleinschalige Chateau St Cloud, gelegen in een prachtige tuin met exotische bloemen, planten en fruitsoorten en aan de voet van de enige berg op het eiland. Het strand bevindt zich op ca. 5 minuten fietsen of 10 minuten wandelen. Het hotel beschikt over een restaurant en bar, een zwembad met kinderbad en u kunt gedurende 2 dagen gebruikmaken van een fiets om het eiland te verkennen. (O)

Dag
9-12

La Digue – Mahé

De laatste bestemming is het hoofdeiland van de Seychellen, Mahé. Ook hier verblijft u vier nachten. U heeft voldoende tijd om het grootste eiland van de Seychellen te ontdekken. Een aanrader is om naar de diverse uitzichtpunten te gaan, vanwaar u de nabij gelegen eilandjes kunt aanschouwen. Bezoek ook de hoofdstad Victoria, waar u door het koloniale centrum kunt slenteren en de heerlijke gerechten uit de lokale keuken kunt proeven.

U verblijft in het Valmer Resort. Dit resort is gelegen in een tropische tuin en tegen een heuvel. Vanuit het resort heeft u prachtig uitzicht op zee. Het resort beschikt over een restaurant, een bar, een zwembad met ligbedden, een heerlijke lounge, een bibliotheek, een spa en winkeltje. (O)

Dag
13

Mahé – Amsterdam

Helaas is uw verblijf op de Seychellen ten einde. U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht via Parijs naar Amsterdam waar u in de avond aankomt. (O)

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.