trein
vanaf € 16,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Actuele prijzen op aanvraag
U kunt deze treintrajecten uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Ontdek Amerika per trein! Reizen per trein is voor iedereen geschikt die op een voordelige, flexibele en ontspannen manier de grote afstanden wil overbruggen. Onderweg passeert u zeer gevarieerde landschappen, van uitgestrekte prairies tot woeste bergketens en snelstromende rivieren. U reist comfortabel naar uw volgende bestemming en u maakt makkelijk contact met de lokale bevolking aan boord van de trein. De hier beschreven treinpassen en treintrajecten zijn veelal niet verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

De treinen en routes

Amtrak brengt u langs de mooiste routes naar zo’n 500 verschillende bestemmingen in de USA. Hiervoor gebruikt Amtrak vier verschillende treintypes die rijden op verschillende trajecten. Zo reist u met de Superliners op alle grote lijnen in het westen van de USA alsmede tussen Los Angeles en New Orleans en tussen Washington D.C. en Chicago. De Viewliners nemen u mee op de grotere afstanden in het oosten van de USA. Single-level Fleet rijdt in het noordoosten van de USA. Naar steden als New York, Boston en Washington D.C. rijden de treinen frequenter en zijn de reistijden korter. De Verenigde Staten hebben sinds enige tijd ook een hogesnelheidstrein, de Acela Express . Hij rijdt op het traject Boston-New York-Washington D.C. met een snelheid van circa 240 kilometer per uur.

Losse treintrajecten USA

Wij bieden u in samenwerking met Amtrak de mogelijkheid om losse trajecten, zogenaamde ‘Gateway Fares’, per trein vooraf in Nederland te kopen. U kiest een traject naar keuze uit en wij zorgen ervoor dat u het treinticket bij uw reisbescheiden meegestuurd krijgt. Een aantal trajecten en prijzen staan in onze prijzenbijlage vermeld; overige trajecten en prijzen kunt u bij ons opvragen. Een reservering van het door u gekozen traject wordt gemaakt op een vaste datum en tijd. Bij uw reisbescheiden ontvangt u naast de treintickets een time-table van het door u gekozen traject. Een groot voordeel indien u tussen de grote steden reist is dat u slechts een half uur van te voren in dient te checken en dat de stations zeer centraal gelegen zijn. Minder reistijd, waardoor u meer tijd heeft om in de stad door te brengen!

Treinreizen

Wat dacht u ervan om een treinreis te combineren met een busrondreis door West-USA? Of een combinatie van de indrukwekkende steden Washington D.C., Philadelphia en New York? Wij verwijzen u voor deze mogelijkheid graag naar de City Highlights by Train USA op deze website of in onze kleurenbrochure.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany