vanaf € 287,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief verblijf in tweepersoonskamer en 3 dagen autohuur

Dag tot dag

Hawaii, een vulkanische archipel, wordt ook wel ‘Paradise of the Pacific’ genoemd. Ieder eiland heeft een eigen karakter. U vindt er onder meer schitterende stranden, wuivende palmen, een rijke flora en fauna en vulkanische landschappen. Wij hebben vier arrangementen voor u samengesteld op de eilanden Oahu, Maui, Kauai en The Big Island Hawaii. Het arrangement is inclusief de aangegeven overnachtingen in het hotel naar keuze èn 2 of 3 dagen autohuur. U kunt de arrangementen uitstekend met elkaar combineren of aan laten sluiten op uw rondreis aan de westkust van de Verenigde Staten.

 

Oahu

Dit prachtige eiland heeft nog veel meer te bieden dan alleen het beroemde Pearl Harbor en Honolulu met Waikiki Beach. Overal zijn historische bezienswaardigheden en prachtige parken en tuinen. De natuur is schitterend en de fameuze branding aan de noordkust trekt vele surfers.

Dag
1-4

Honolulu

Op de luchthaven van Honolulu haalt u uw huurauto op. U rijdt naar uw hotel in Honolulu, waar u drie nachten verblijft. Met uw auto kunt u de verschillende gezichten van Oahu in uw eigen tempo ontdekken. Maak ook eens een wandeltocht door de krater van Diamond Head of bekijk het prachtige koraal en de kleurrijke vissen tijdens het snorkelen in Hanauma Bay. Een bezoek aan de beroemde metershoge golven bij de ‘Pipeline’ is zeker de moeite waard. Op dag 4 eindigt uw arrangement.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.