vanaf € 25,- p.n.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Transfers vindt u onderaan bovenstaande prijzentabel
U kunt deze hotels uitsluitend boeken als onderdeel van een (eventueel zelf samengesteld) arrangement met minimaal vijf overnachtingen
In Maleisië werken wij met een lokale agent die een uitgebreid aanbod aan additionele hotels, tours, transfers en andere reisonderdelen biedt. Geeft u ons uw specifieke reiswensen door. Wij maken graag een offerte op maat

De unieke mengeling van natuur, cultuur, historie en moderne luxe maakt Maleisië tot een veelzijdige vakantiebestemming. Zowel op het westelijk schiereiland als Maleisisch Borneo vindt u de best bewaarde vakantiegeheimen. Op deze pagina vindt u informatie en prijzen van hotels in Maleisië. Staat het hotel van uw keuze er niet bij? Onze Azië specialisten geven u graag advies uit ons complete aanbod van overnachtingsmogelijkheden, of maken een offerte op maat met de accommodaties, vliegreis en route die u heeft geselecteerd.

Hotels

Wij bieden in Maleisië een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de grote steden, bij bezienswaardigheden en in een mooie natuurlijke omgeving. Op de website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd. Omdat wij u graag het unieke van het land laten zien, zijn in ons aanbod ook veel kleinschalige eco-lodges en boutique-stijl hotels opgenomen. Ook in plaatsen waar de accommodatiemogelijkheden beperkt zijn, hebben wij voor u de beste hotels geselecteerd om u onbezorgd van uw vakantie te laten genieten. Het overige aanbod van hotels gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. 

Hoe werkt het?

De hotels uit ons aanbod sluiten naadloos aan op de rondreizen en bouwstenen die u elders op deze website terugvindt. Zo kunt u uw verblijf aan het begin of einde van een tour verlengen, of zelf uw reis samenstellen door bijvoorbeeld enkele bouwstenen met elkaar te combineren en gebruik te maken van onze uitgebreide selectie hotels. Om ons aanbod aan te laten sluiten bij uw wensen laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van een plaats overnachten, of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor de natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany