vanaf € 19,- p.n.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Transfers vindt u onderaan bovenstaande prijzentabel
U kunt deze hotels uitsluitend boeken als onderdeel van een (eventueel zelf samengesteld) arrangement met minimaal drie overnachtingen
In Indonesië werken wij met lokale agenten die een uitgebreid aanbod aan additionele hotels, tours, transfers en andere reisonderdelen bieden. Geeft u ons uw specifieke reiswensen door. Wij maken graag een offerte op maat

De goede mogelijkheden om eilanden met elkaar te combineren en de historische banden met Nederland maken Indonesië een populaire bestemming voor reizigers die zelf een route willen uitstippelen. Op deze pagina vindt u informatie en prijzen van hotels op Java. Staat het hotel van uw keuze er niet bij? Wij maken graag een offerte op maat op basis van ons volledige aanbod.

Hotels

Travel Trend biedt in Indonesië een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de grote steden, bij bezienswaardigheden en in een mooie natuurlijke omgeving. Op de website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd. Omdat wij u graag het unieke van het land laten zien, vindt u hier veel bijzondere en boutique-stijl accommodaties, indien dit ter plaatse tot de mogelijkheden behoort. Ook in plaatsen waar de accommodatiemogelijkheden bepekt zijn, hebben wij voor u de beste hotels geselecteerd om u onbezorgd van uw vakantie te laten genieten. Het overige aanbod van hotels gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. 

Back to my roots

Vanwege de historische banden hebben veel Nederlanders een familiegeschiedenis in Indonesië. Wilt u de plaats bezoeken waar u bent opgegroeid, of waar uw ouders hebben gewoond? Wij nemen deze plaats graag op in onze offerte.

Hoe werkt het?

U geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van een plaats overnachten, of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor de natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. 

Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels in de juiste prijsklasse selecteren, die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Bouwstenen

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan bouwstenen in Indonesië. Zo kunt u ook bestemmingen als Bali, Sumatra, Sulawesi, Komodo of Papua met uw reis door Java combineren. Onze Azië-specialisten geven u graag advies.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany