vanaf € 748,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

11-daagse (9-daagse exclusief vliegreis) autorondreis
Bovenstaande vanafprijs is op basis van tweepersoonsbezetting
Honolulu en Waikiki Beach, Kauai en Maui
Op alle eilanden de beschikking over een auto. Kies de auto die het beste aan uw wensen voldoet uit ons uitgebreide autohuur aanbod
Uitstekend te combineren met een verblijf in Californië
Verlenging met The Big Island Hawaii mogelijk
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen

Dag tot dag

Dag
1

Oahu

Na aankomst op de luchthaven van Oahu wordt u welkom geheten met een traditionele bloemengroet. Vervolgens haalt u de auto op en rijdt u naar uw hotel. U verblijft drie nachten in Honolulu.

Dag
2-3

Oahu

U heeft twee dagen om Oahu te ontdekken. Dit eiland staat bekend om haar metershoge golven aan de noordkust, het historische Pearl Harbor en de uitstekende winkelmogelijkheden in Honolulu. Beklim de Diamond Head Crater, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de zuidkust of ontspan aan het beroemde Waikiki Beach.

Dag
4

Oahu – Kauai

’s Morgens rijdt u naar de luchthaven van Honolulu en vliegt u naar Lihue op het eiland Kauai, ook wel The Garden Island genoemd. Na aankomst haalt u uw auto op en kunt u het eiland op eigen gelegenheid verkennen. Geniet van de groene valleien en klippen langs de woeste kustlijn of maak een rit naar Kokee State Park en de Waimea Canyon, ook wel de Grand Canyon van de Pacific genoemd. Drie overnachtingen op het eiland Kauai.

Dag
5-6

Kauai

U kunt een rit maken langs de oostkust en door de weelderige Hanalei Valley. Een wandeling langs de Na Pali Coast is zeker de moeite waard.

Dag
7

Kauai – Maui

Vertrek naar de luchthaven. Nadat u de auto heeft ingeleverd, vertrekt u naar Maui, dat bekend staat om haar prachtige stranden. Na aankomst haalt u de auto op en rijdt u naar uw hotel voor twee overnachtingen. Op Maui kunt u onder meer een tocht maken naar het Haleakala National Park, met de grootste vulkaan ter wereld. ’s Avonds kunt u wandelen door de gezellige winkelstraat Front Street in het pittoreske Lahaina.

Dag
8

Maui

Om uw bezoek aan Maui helemaal compleet te maken, kunt u vandaag surfles nemen bij een van de vele surfscholen of een zeilexcursie maken naar het prachtige snorkel- en duikeiland Molokini. Wij raden u aan om ’s avonds een Luau-show, opgeluisterd met traditionele Hawaiiaanse hula-dans en muziek bij te wonen.

Dag
9

Maui

Vandaag heeft u nog voldoende tijd om te genieten van het strand en de faciliteiten van uw hotel. Aan het eind van de middag rijdt u naar de luchthaven en levert u de auto in.

Alleen van toepassing indien geboekt inclusief vliegreis:

Dag
10-11

Maui – Amsterdam

Vliegreis en aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany