vanaf € 41,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Hot Air Ballooning

excursie vanuit Melbourne

Vandaag gaat de wekker vroeg maar het is absoluut de moeite waard. U maakt zich klaar om met zonsopgang hoog in de lucht te zweven. Vanuit een heteluchtballon geniet u van de prachtige landschappen van de Yarra Valley die onder u voorbij glijden, terwijl de zon langzaam opkomt. Vanuit de lucht ziet u hoe de wereld langzaam wakker wordt. De kalmte gecombineerd met de panoramische uitzichten zal een ervaring zijn die u niet snel zal vergeten.

Melbourne City Sights

excursie vanuit Melbourne

Met deze ochtendexcursie weet u zeker dat u niets mist van Melbourne. U begint de stadstour met een wandeling in het centrum. U ziet brede boulevards en historische gebouwen, boutique winkeltjes en moderne winkelcentra. Melbourne is rijk aan mooie gebouwen: St. Paul’s Cathedral, Flinders Street Station en de oude Block Arcade en Royal Arcade. Vervolgens stapt u in de bus om de stad verder te ontdekken. U ziet de Rod Laver Tennis Arena en Albert Park waar de Formule 1 Grand Prix wordt gereden. Het Parliament House van Melbourne wordt gezien als een van de mooiste voorbeelden van de Victoriaanse architectuur in de wereld. U ziet hoe de bewoners van Melbourne hun boodschappen doen op de Queen Victoria Markt. De Shrine of Remembrance is het gedenkteken voor de mannen en vrouwen die Australië hebben gediend tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het dak biedt een fantastisch uitzicht op de skyline van Melbourne. Tenslotte maakt u een stop bij de Melbourne Cricket Ground en wellicht ziet u een glimp van de training, voordat de tour eindigt bij Federation Square.

Great Ocean Road

dagexcursie vanuit Melbourne

De Great Ocean Road is de legendarische kustroute in Australië die u tijdens deze dagexcursie kunt verkennen. De route voert u langs prachtige landschappen en uitzichtpunten. Een vroege start vanuit Melbourne om vervolgens een stop te maken bij het kuststadje Apollo Bay. U maakt een begeleide eco tour in het regenwoud van Great Otway National Park. Wandel door de eucalyptusbossen en spot wellicht koala’s of een vogelbekdier! Bij Port Campbell National Park gaat u de prachtige rotsformaties Loch Ard Gorge en London Bridge bekijken. Tevens hoort u het verhaal achter het scheepswrak bij Loch Ard Gorge. Wie het over de Great Ocean Road heeft, heeft het over de Twelve Apostles. Deze beroemde rotsformatie in zee ziet u vanaf een looppad over de kliffen. Via de Gibson’s Steps komt u op het strand en heeft u zicht op twee Apostles. Stuur gelijk uw kiekjes van deze prachtige dag naar het thuisfront, u heeft namelijk WiFi in de bus.

Phillip Island Penguins & Wildlife

dagexcursie vanuit Melbourne

Deze excursie staat in het teken van de prachtige dieren van Australië. Vanuit Melbourne vertrekt u richting Phillip Island. Onderweg bezoekt u de iconische Brighton Beach Boxes, een kleurrijk gezicht! U gaat een begeleide wandeling maken door Moonlit Sanctuary Conservation Park. U heeft zeker kans om koala’s in de bomen te spotten maar kijk ook uit naar wombats, dingo’s, kangoeroes en meer! Vervolgens komt u aan op Phillip Island. Op de rotsen bij de Nobbies bevindt zich een zeeleeuwen populatie. Wandel over het looppad en geniet van prachtige uitzichten over de kust. Tenslotte ziet u de ‘Penguin Parade’, waarbij de kleine pinguïns vanuit de zee naar hun duinholen waggelen.

Yarra Valley Gourmet Tour

dagexcursie vanuit Melbourne

Uw dag begint bij Yarra Farm Fresh, waar u heerlijk vers fruit, sapjes en lokale producten kunt proeven. Natuurlijk staan er diverse wijnboerderijen op het programma, waar u ook verschillende wijnen kunt proeven. Zo maakt u een stop bij DeBortoli Wines, een van de familie wijnhuizen in de Yarra Valley. Proef heerlijke kaasjes bij Yarra Valley Dairy en geniet van de lunch bij Rochford Wines, uiteraard geserveerd met een goed glas wijn. U heeft tijd om in het winkeltje rond te kijken of geniet van een prachtig panoramisch uitzicht vanaf de uitkijktoren. Vervolgens gaat u door naar Yering Station, dat deel uit maakt van de ‘Australian Tourism Hall of Fame’. Het landgoed is prachtig en wordt daarom ook vaak gekozen als trouwlocatie. Bij de Yarra Valley Chocolaterie mag u snoepen van de smakelijke chocolaatjes. Het belooft een dag vol lekkernijen te worden.

Melbourne by Bike

excursie vanuit Melbourne

Ontdek Melbourne op de fiets. Tijdens de vier uur durende tocht, krijgt u de highlights van de stad te zien op een sportieve manier en hoort u vele grappige feitjes. Ontdek welke Italiaanse wielrenner Melbourne’s ‘Little Italy’ heeft opgericht en waarom Melbourne oorspronkelijk Batmania heette. Leer waarom de straten van Melbourne zijn bedekt met lava en de Eureka-toren is bedekt met echt goud. Ontdek het Griekse restaurant zonder menu en het best bewaarde geheim van Melbourne: Little Saigon, de beste rooftopbar, de herensalon die je bij elk kapsel een gratis Australisch biertje geeft, de winkel met 40.000 kookboeken en nog veel meer eigenzinnige inside-info over deze geweldige stad.

Bruny Island Cruise

dagexcursie vanuit Hobart

Ongerepte natuur en dieren spotten langs de ruige kustlijnen. Vandaag gaat u het beleven! Per bus wordt u vanuit Hobart naar de haven op Bruny Island gebracht. Onderweg geniet u van mooie uitzichten op de Derwent River en de d’Entrecasteaux Channel. U stapt aan boord en gaat de komende drie uur varen in een open boot. Met wat geluk spot u zelfs een walvis! Na een prachtig avontuur op de oceaan is het tijd voor de lunch om vervolgens terug te keren naar Hobart.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany