kamperen
vanaf € 1467,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Zelf rijden in een 4WD kampeervoertuig
Indrukwekkende woestijnlandschappen: prachtige fotomomenten!
Diverse optionele excursies
Het is mogelijk deze rondreis te verlengen met Botswana. Na Etosha rijdt u dan richting de Caprivi regio, u bezoekt Chobe, Moremi en Maun en via Ghanzi keert u terug in Windhoek. Deze route voert u over zeer avontuurlijke 4WD tracks. Meer informatie over deze 25-daagse reis vindt u op de website.

Dag tot dag

Dag
1-2

Amsterdam – Windhoek

Vandaag vliegt u naar Windhoek, waar u op dag 2 arriveert. Na aankomst haalt u uw 4WD kampeervoertuig op en rijdt naar uw accommodatie voor overnachting. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag
3-4

Windhoek – Namib woestijn (ca. 331 km)

Vanuit Windhoek rijdt u naar Sossusvlei in het Namib Naukluft Park. Het is bekend vanwege de hoge zandduinen en het adembenemende landschap. Door de opkomende zon veranderen de duinen constant van kleur, daarom is een bezoek in de vroege ochtend aan te raden. Het laatste deel van de route naar Sossusvlei leidt door mul zand: uw 4WD komt hierbij goed van pas. Beklim een van de duinen en bezoek Deadvlei en Sesriem Canyon. (Dag 3: O)

Dag
5-6

Namib woestijn – Swakopmund (ca. 340 km)

De rit naar Swakopmund gaat via de Kuiseb Canyon en Moon Valley, een vallei met grote gelijkenis aan een maanlandschap. In de kustplaats Swakopmund is de invloed van het Duitse koloniale verleden nog sterk aanwezig. U kunt hier optionele excursies maken, zoals een dolfijncruise, een quadbike tocht door de duinen of kajakken in de lagune van Walvis Bay. (Dag 6: O)

Dag
7

Swakopmund – Spitzkoppe (ca. 142 km)

Een korte rit vandaag. U verlaat de kust en rijdt naar Spitzkoppe, een gebied met massieve bergen en eindeloze vlakten. Het is een paradijs voor wandelaars. Er is voldoende tijd om hier een actieve wandeling te maken. (O)

Dag
8

Spitzkoppe – Twyfelfontein (ca. 225 km)

Damaraland heeft een schitterend landschap met bijzonder gevormde rotsformaties en ontelbare door de San gemaakte rotstekeningen. Wij raden u aan om Burnt Mountain, de Organ Pipes en de rotstekeningen bij Twyfelfontein te bezoeken.

Dag
9-10

Twyfelfontein – Damaraland (ca. 125 km)

In het droge noordelijk deel van Damaraland leven zwarte neushoorns en kuddes olifanten die zich uitstekend aan het woestijnklimaat hebben aangepast.

Dag
11-13

Damaraland  – Etosha National Park (ca. 291 km)

In Etosha National Park leven meer dan 100 zoogdiersoorten, waaronder olifanten, giraffen, neushoorns, leeuwen, luipaarden en cheetahs. U vindt hier veel drinkplaatsen waar de dieren hun dorst lessen. U kunt game-drives maken in uw eigen 4WD en op zoek gaan naar deze dieren. U verblijft op twee verschillende campsites in Etosha.

Dag
14

Etosha National Park – Waterberg (ca. 280 km)

Op ongeveer 340 km ten noorden van Windhoek ligt het Waterberg Plateau, een prachtig gebied met een divers landschap dat bestaat uit een enorm zandstenen plateau, savannen en bush. Het gebied is 405 km² groot en het leefgebied van vele diersoorten. U kunt hier game-drives en wandelingen maken.

Dag
15-16

Waterberg – Windhoek (ca. 348 km) – Amsterdam

De laatste rit vandaag naar de luchthaven van Windhoek, waar u uw 4WD kampeerrvoertuig inlevert. U vliegt terug naar Amsterdam, waar u op dag 16 aankomt. (Dag 15: O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany