vanaf € 8828,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is op basis van tweepersoonsbezetting
In de USA werken wij met lokale agenten die een uitgebreid aanbod aan additionele hotels, tours, excursies en andere reisonderdelen bieden. Geeft u ons uw specifieke reiswensen door. Wij maken graag een offerte op maat
Dit arrangement kunt u uitsluitend boeken als onderdeel van een rondreis (op maat)

Alaska biedt prachtige natuurarrangementen en uniek wildlife. U kunt onderstaande bouwsteen gebruiken als verlenging op een andere tour.

Kodiak Brown Bear Center

6-daags arrangement
1 vlucht Anchorage-Kodiak
2 vlucht Kodiak-Kodiak Brown Bear Center
3 Kodiak Brown Bear Center
4 Kodiak Brown Bear Center
5 vlucht Kodiak Brown Bear Center-Kodiak
6 vlucht Kodiak-Anchorage
Ook mogelijk als 7- en 10-daags arrangement.

De Kodiak beer is de grootste en zeldzaamste van alle beren. Samen met de ijsbeer is hij het grootste land roofdier ter wereld. Een mannetje is gemiddeld zo’n 400 kg zwaar, het zwaarst bekende exemplaar in gevangenschap woog 757 kg. Vrouwtjes zijn een stuk kleiner. Ondanks hun grootte zijn ze in staat snelheden van 50 km/h te halen en die tijden lang vast te houden. Normaal gesproken is er weinig contact tussen mensen en kodiak beren. Het gebied waarin zij leven is relatief dunbevolkt door mensen. Kodiak Island ligt vrij afgelegen en u komt hier dan ook weinig toeristen tegen. U kunt dus in alle rust genieten van de prachtige ongerepte natuur en naar hartelust fotograferen.

U vliegt in de middag van Anchorage naar Kodiak alwaar u overnacht. Op dag 2 vliegt u aan het begin van de middag per watervliegtuig in ca. 45 minuten naar Camp Island. U wordt welkom geheten en de rest van de dag kunt u deelnemen aan excursies onder begeleiding van een professionele gids.

Het Kodiak Brown Bear Center is kleinschalig met zes moderne houten cabins inclusief privé-badkamer. De cabins zijn voorzien van een veranda met uitzicht op het meer. In het centrale gebouw worden de maaltijden geserveerd. Hier kunt u ontspannen en worden presentaties en lezingen gegeven. De dag 3 en 4 dagen kunt u kiezen uit begeleide en onbegeleide excursies, zoals bear viewing, hiking, kajakken of vissen. Alle maaltijden en excursies tijdens uw verblijf in het Kodiak Brown Bear Center zijn inbegrepen evenals gebruik van de sauna.

Op de een-na-laatste dag maakt u ’s ochtends nog een berenexcursie en vertrekt u na de lunch per watervliegtuig weer richting Kodiak. U slaapt hier een nacht en keert in de middag of avond per vliegtuig terug naar Anchorage.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany