vanaf € 486,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Prijzen op aanvraag
Inclusief drie overnachtingen in het hotel van uw keuze
Stadstour en transfer inbegrepen
Wilt u langer verblijven in Tokyo? Wij maken graag een offerte op maat
Vliegt u vanaf Schiphol met Air New Zealand of Qantas Airlines naar uw eindbestemming, dan kunt zonder toeslag op uw ticket de vliegreis onderbreken met een stopover in Tokyo

Dag tot dag

Dag
1

Tokyo

Na aankomst op de luchthaven Narita volgt shuttle-transfer naar het hotel van uw keuze voor twee overnachtingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag
2

Tokyo: halve dagexcursie (ochtend)

Tijdens een rondrit (in internationaal gezelschap) ziet u diverse belangrijke bezienswaardigheden van de wereldstad Tokyo. U bezoekt de Tokyo Tower, een 333 meter hoge kopie van de Eifeltoren met in de top een observatorium vanwaar u van een schitterend uitzicht over de de stad geniet. Tevens gaat u naar het plein van het keizerlijk paleis en het Asakusa gebied, hier bezoekt u de Asakusa Kannon tempel en kunt u naar hartelust winkelen in de Nakamise Shopping Arcade. De excursie eindigt rond het middaguur bij het Tokyo station Marunouchi vanwaar u op eigen gelegenheid kunt terugkeren naar het hotel of Tokyo verder kunt ontdekken. (O)

Dag
3-4

Tokyo

De komende twee dagen heeft u de tijd om de stad op eigen gelegenheid verder te verkennen. Na het ontbijt op dag 4 eindigt het arrangement. (O)

 

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.