vanaf € 132,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

GRATIS VLUCHTEN
Boek voor 30 juni 2024 een verblijf in de periode 1 november 2023 t/m 31 oktober 2024 en ontvang gratis vluchten: Wanneer u minimaal 4 opeenvolgende nachten boekt ontvangt u één gratis retourvlucht tussen Nassau en Cat Island. Wanneer u 7 of meer opeenvolgende nachten boekt ontvangt u twee gratis retourvluchten tussen Nassau en Cat Island. Overige voorwaarden op aanvraag
Cat Island heeft twee luchthavens die niet elke dag worden aangevlogen. De taxi-kosten luchthaven-hotel v.v. kunnen derhalve variëren van USD 5 tot USD 90 per enkele reis afhankelijk van welke luchthaven op uw reisdagen wordt aangevlogen
Bovenstaande vanafprijs is gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer
Minimaal drie overnachtingen, of in combinatie met een ander arrangement

Er is veel te ontdekken op het ongerepte Cat Island. Het eiland dat vernoemd is naar de beruchte piraat Arthur Catt, is rijk aan geschiedenis en cultuur. Er wacht elke reiziger een rijke Bahamaanse ervaring. Ontdek de geboorteplaats van de traditionele muziek, samen met tal van mythen en folklore die nog altijd een plaats hebben in de hedendaagse Bahamaanse cultuur. Het ongerepte landschap is geschapen voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke schoonheid, terwijl de relaxte sfeer ideaal is om te ontspannen en tot rust komen. En met 50 mijl aan glooiende heuvels, eindeloze natuurpaden en het acht mijl lange Pink Sand Beach, kunnen bezoekers ervoor kiezen om van alles of helemaal niets doen; welkom op Cat Island!

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany