- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Azië-specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Vliegreis en hotels worden door ons geboekt
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande rondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande rondreis. U betaalt dan een lagere prijs
Minimaal zeven nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

Maleisië is een veelzijdige bestemming. Het is ook een van de veiligste en meest overzichtelijke Aziatische landen om zelf auto te rijden. Het land kent vele bijzondere attracties waardoor veel reizigers graag zelf een route uitstippelen.  Zo kunt u eenvoudig de hoogtepunten aan elkaar koppelen en in uw eigen tempo uw reis beleven.

Zelf uw route uitstippelen

Op deze website vindt u enkele voorbeeldreizen en bouwstenen die u zo kunt boeken en met elkaar kunt combineren. Maar misschien heeft u zelf wel een route bedacht, die u graag wilt omzetten in een reis op maat. Maleisië is zeer geschikt voor een rondreis met een huurauto. Rijdt u liever niet zelf, dan is een privé-chauffeur ook een optie. Andere manieren om te reizen zijn het vliegtuig, de bus en ferries.

Op Borneo is er minder keuze in vervoer en bent u vaak aangewezen op het vliegtuig, de boot of een auto met chauffeur/gids. In en rondom Kuching en Kota Kinabalu kunt u daarentegen wel prima met een huurauto uit de voeten.

Enkel op Penang kunt u met een huurauto terecht. Op de overige eilanden zoals Langkawi, Perhentian islands en Tioman is geen verkeer. U laat dan de auto achter op het vasteland en reist verder per boot en transfers.

Huurauto of privé-chauffeur

Het wegennetwerk in West-Maleisië is uitstekend, het is een verademing in vergelijking met andere landen in Azië. U hoeft alleen rekening te houden met links rijden. Rijdt u liever niet zelf, dan maken wij een offerte op maat voor een rondreis met een privé-chauffeur, indien gewenst met een gids. Een privé-chauffeur kent de routes en reistijden. Het enige dat u hoeft te doen, is ontspannen van uw reis genieten!

De prijzen van autohuur in Maleisië vindt u hier.

Hotels

In Maleisië bieden wij een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de grote steden, bij bezienswaardigheden en in een mooie natuurlijke omgeving. In sommige delen van het land is ook een zogenaamde ‘homestay’ bij mensen thuis mogelijk. Elders op deze website vindt u een speciaal aanbevolen selectie van hotels. Heeft u elders zelf een hotel gezien en staat dit er niet tussen? Dan zullen we het indien mogelijk opnemen in uw offerte op maat.

Bouwstenen

Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod aan bouwstenen en excursies in West-Maleisië en op Borneo. Zo kunt u bijvoorbeeld Taman Negara, de Cameron Highlands en een tropisch eiland eenvoudig met elkaar combineren. Ook op Borneo zijn er enkele bouwstenen die u uitstekend kunt boeken in combinatie met een huurauto. Onze Azië-specialisten geven u graag advies.

Hoe werkt het?

U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de goedkoopste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van een plaats overnachten, of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor de natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. 

Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels in de juiste prijsklasse selecteren, die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Tevens vernemen wij graag of u zelf wilt autorijden, of wilt reizen met een privé-chauffeur en gids. Heeft u een voorkeur voor een type huurauto, laat u dat ons dan weten. Indien u geen voorkeur heeft, nemen wij een geschikt autotype op in onze offerte.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany