vanaf € 462,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Inclusief drie overnachtingen in het hotel van uw keuze
Stadstour en transfer inbegrepen
Wilt u langer verblijven in Kyoto? Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

Dag
1

Kyoto

Na aankomst op de luchthaven volgt shuttle-transfer naar het hotel van uw keuze voor twee overnachtingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag
2

Kyoto: halve dagexcursie Kyoto

Een stadsrondrit (in internationaal gezelschap) langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Kyoto, met onder meer het Gouden Paviljoen, het Nijo Kasteel en het Keizerlijk Paleis van Kyoto. Mocht het keizerlijk paleis gesloten zijn, dan bezoekt u de Kitano Tenmangu Schrijn. De tour eindigt rond het middaguur op een centraal punt in de stad, waarvandaan u op eigen gelegenheid de stad verder kunt ontdekken. De gids adviseert u een route terug naar het hotel.(O)

Dag
3-4

Kyoto

De komende twee dagen heeft u de tijd om de stad op eigen gelegenheid verder te verkennen. Na het ontbijt op dag 4 eindigt het arrangement.(O)

 

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.