Bestseller
vanaf € 289,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Haal meer uit uw vakantie door eilanden te combineren
Vervoer tussen de eilanden is per ferry
Witte stranden, palmbomen en azuurblauwe zee

Dag tot dag

Hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee. De tropische eilanden van Thailand behoren tot de meest exotische plekken ter wereld en hebben elk hun eigen karakter. Door enkele eilanden met elkaar te combineren stelt u zelf uw veelzijdige vakantie samen. Op het populaire Koh Samui en Phuket kunt u allerlei activiteiten ondernemen of genieten van een ontspannen strandvakantie. Ook dienen deze eilanden als een goede uitvalsbasis voor uw bezoek aan een van de minder ontdekte eilanden. Wij hebben een aantal combinatiereizen voor u samengesteld. Wilt u Koh Samui combineren met een verblijf op Koh Phangan en Koh Tao, dan is onderstaand programma wellicht iets voor u.

Dag
1-2

Koh Samui

Na aankomst op de luchthaven van Koh Samui wordt u naar uw hotel gebracht. De komende twee dagen kunt u genieten van Chaweng Beach, één van de meest schilderachtige stranden van het eiland en zeer levendig met diverse (strand)restaurants, bars en winkels. Ook kunt u de ontspannen momenten afwisselen met leuke excursies. Twee overnachtingen op Koh Samui. (dag 2: O)

Dag
3-4

Koh Samui – Koh Phangan

Vanmorgen wordt u opgehaald bij uw hotel op Koh Samui en reist u naar de haven voor de overtocht naar Koh Phangan. Na aankomst op Koh Phangan volgt een transfer naar uw hotel. Koh Phangan staat voornamelijk bekend om zijn Full Moon feesten, maar het heeft veel meer te bieden. De archipel bestaat uit zes eilanden en heeft naast ongerepte stranden ook een weelderig groene natuur. U vindt hier nog het ongerepte Thaise eilandleven, waar blauw en rood gekleurde vissersboten dobberen voor de kust en u zich met het ritselen van de palmbladeren in het paradijs waant. Wegen worden omzoomd door groene palmbomen en bergtoppen zijn volledig begroeid met bomen en kronkelige cactusplanten. Oogverblindend witte stranden, de Phaeng waterval en de levendige Thong Sala avondmarkt maken uw verblijf op Koh Phangan zeker de moeite waard. Twee overnachtingen op Koh Phangan. (O)

Dag
5-6

Koh Phangan – Koh Tao

Na het ontbijt wordt u naar de haven gebracht en stapt u aan boord van de ferry naar het tropische eiland Koh Tao. Bij aankomst volgt een transfer naar het hotel. Het ‘Turtle Island’ dankt zijn naam aan de vorm van het eiland en is bekend vanwege de schitterende onderwaterwereld. Het is ook een broedgebied voor de karetschildpad en de groene zeeschildpad. Direct na de branding vindt u de mooiste koraalriffen en een verscheidenheid aan tropische vissen. Huur een snorkelset en ga zelf op expeditie of ontdek verborgen schatten tijdens een duikexcursie. Wilt u liever aan land blijven, dan lenen de groene heuvels van Koh Tao zich uitstekend voor het maken van een wandeling. Lekker ontspannen in een hangmat kan natuurlijk ook, het is immers vakantie. Twee overnachtingen Koh Tao. (O)

Dag
7

Koh Tao – Koh Samui

Uw paradijselijk avontuur eindigt na het ontbijt met een transfer naar de haven van Koh Tao. Vanaf de haven kunt u optioneel de ferry bijboeken naar Koh Samui of naar Chumphon om vanaf daar terug te reizen naar Bangkok. Onze Thailand experts geven u graag advies. (O)

U kunt dit arrangement uiteraard ook gebruiken ter inspiratie van uw eigen island hopping programma. Hiervoor verwijzen wij u naar de hotels, bouwstenen en excursies die op onze website staan weergegeven. Onze Azië-specialisten geven u graag suggesties voor hotels en reismogelijkheden, of maken een offerte op maat met de accommodaties, vliegreis en route die u heeft geselecteerd.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany