vanaf € 100,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies in Mauritius
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een hotel uit ons programma.

Simply Sailing

U brengt de hele dag door op zee. Vanuit uw hotel wordt u naar het vertrekpunt gebracht en stapt aan boord van een mooie catamaran. U zeilt vandaag langs de charmante oostkust van Mauritius. Geniet van de lange beschutte lagune, de prachtige turqoise kleur van de kristalheldere zee en de adembenemende kustlijn! Onderweg bezoekt u de Grand River South East Waterfall, kunt u zwemmen en snorkelen en heerlijk relaxen op de witte stranden van Ile Aux Cerfs. Lunch is inbegrepen.

 

Aquarelle

Vanuit uw hotel wordt u naar het vertrekpunt gebracht. U zeilt per catamaran door Tamarin Bay, het leefgebied van vele dolfijnen. De kans is groot dat u deze dieren met uw boot ziet mee zwemmen en springen. U zeilt naar het bijzondere koraaleilandje Ile Aux Bénitiers. Tijdens deze zeilexcursie kunt u snorkelen, relaxen en van het prachtige uitzicht genieten. Lunch is inbegrepen.

 

Colourful South

U wordt bij uw hotel opgehaald en rijdt naar de slapende vulkaankrater Trou-Aux-Cerfs. Hier heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over het landschap van Mauritius. Vervolgens maakt u een stop bij Voiliers de L’Ocean, waar u kunstenaars aan het werk kunt zien. Zij maken prachtige kleine replicas van authentieke 18e eeuwse zeilschepen. U rijdt verder door het bos en bezoekt ‘Ganga Talao’, een heilig meer voor de Mauritiaanse Hindoestaanse gemeenschap. Vervolgens rijdt u verder naar het Black River Gorges National Park en geniet van een heerlijke lunch. Na de lunch rijdt u door ananas en suikerriet velden naar Chamarel. Hier ziet u de gelijknamige waterval en de unieke ‘7 coloured earths’.

 

Authentic Immersion

U rijdt naar het beginpunt van deze excursie: de Bay of Mahebourg en ziet hier de levendige markt. U heeft tijd om hier rond te struinen. U zult ook de historische Notre des Dames des Anges kerk zien. De volgende stop is een traditioneel washuis, waar de lokale vrouwen vroeger de uniformen van de Franse soldaten wasten. Vervolgens bezoekt u een koekjesfabriek en geniet van een heerlijke lunch. Na de lunch bezoekt u het Naval Museum en rijdt weer terug naar uw hotel. Deze excursie wordt na 1 november 2018 niet meer aangeboden.

 

Charms & Flavours

U neemt een kijkje in de historie van Mauritius tijdens een bezoek aan Les Aubineaux, een koloniaal huis gebouwd in 1872. Vervolgens rijdt u langs theeplantages naar de Bois Cheri Tea Factory, waar u alle geheimen van thee ontdekt en aansluitend kunt genieten van een heerlijk kopje thee. De lunch wordt geserveerd in het Saint Aubin plantagehuis uit 1819. U bezoekt een kas waar onder andere vanille groeit. The Domaine heeft zijn eigen rum distilleerderij dus rum proeven staat ook op het programma. Hierna gaat u naar La Vanille Nature Park, waar u diverse dieren kunt zien zoals schildpadden, krokodillen en apen en een prachtige tropische vegetatie. 

 

The Island Within

U gaat naar Bois Cheri voor een unieke beleving als theeplukker. Voordat u het veld in gaat, krijgt u een licht ontbijt geserveerd. Vervolgens stapt u de theeplantage in en gaat theebladeren plukken. Hierna neemt u een kijkje in de fabriek om het productieproces te zien. Natuurlijk mag u ook de diverse theesoorten proeven. Geniet ondertussen van het mooie uitzicht op Le Lac de Cygnes. Een typische lunch gebaseerd op thee volgt. Na de lunch gaat u naar de Maubon Banana Chips Factory, waar u de productie van de bananen chips ziet. Hierna keert u terug naar uw hotel.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany