Safari 4WD (AU)

  • Lengte 5.33 meter
  • Airco
  • Cruise control
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Koelkast
vanaf € flex,- per dag

In het kort

De prijzen in de prijsbijlagen zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Britz biedt korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Stoere 4WD voor vijf personen
Download voor vertrek de THL Roadtrip App. Hierin vindt u handige tips ter voorbereiding op uw camperhuur, wat u kunt verwachten bij het ophalen, uitgebreide video’s over het gebruik van de camper en hoe de camper gereed te maken voor inlevering. De app toont onder andere dichtstbijzijnde campings, benzinestations, gratis wifi spots, verkeerswaarschuwingen, supermarkten en afvalstations. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u onderweg bent

Britz

Britz behoort samen met Apollo, Cheapa, Maui en Mighty tot de THL groep en beschikt over diverse campertypes in Australië en Nieuw-Zeeland. Zo biedt deze maatschappij onder andere de compacte Hitop, de familiecamper Voyager en de ruime Trailblazer, ideaal voor koppels. Bent u in voor avontuur, dan zijn ook 4WD campers te huur. De campers zijn maximaal vier jaar oud. Per 1 april 2024 zijn de campers maximaal 2,5 jaar oud.

 

Flex tarieven

Britz werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper.

 

Verhuurstations

Britz heeft totaal 10 verhuurstations in Australië: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney en 3 verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.

 

Interieur campers

Alle Britz campers hebben een radio/cd, magnetron en koelkast. De 4WD campers hebben geen magnetron. De campers beschikken over airco, echter alleen in het bestuurdersgedeelte. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is geschikt voor kinderen tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar.

 

Safari 4WD

Deze 4WD van Britz is perfect voor een avontuurlijk trip door Australië. Het voertuig is geschikt voor 5 personen. Er is een tent op het dak (2.50 bij 1.25m) met plaats voor twee personen en een aan het voertuig te koppelen tent op de grond met drie (self inflatable) matrassen van ieder 1.92 bij 0.58m en 0.08m dik. Er kunnen 2 baby- of 2 kinderzitjes geplaatst worden. Er is een draagbaar kookstel aanwezig, koelkastje (40 liter) en 20 liter jerrycan voor water. Het voertuig heeft een automatische versnelling. 

Bekijk overzicht Britz campers Australië: Vlootoverzicht Britz Australië

 

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany