Cheapa 6 Berth (AU)

  • Lengte 7.50-7.70 meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Toilet
  • Douche
vanaf € flex,- per dag

In het kort

De prijzen in de prijsbijlagen zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Cheapa biedt korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Ruime camper voor zes personen
Download voor vertrek de THL Roadtrip App. Hierin vindt u handige tips ter voorbereiding op uw camperhuur, wat u kunt verwachten bij het ophalen, uitgebreide video’s over het gebruik van de camper en hoe de camper gereed te maken voor inlevering. De app toont onder andere dichtstbijzijnde campings, benzinestations, gratis wifi spots, verkeerswaarschuwingen, supermarkten en afvalstations. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u onderweg bent

Cheapa Campa

Cheapa Campa biedt in Australië en Nieuw-Zeeland een uitgebreid aanbod aan voordelige campers. U heeft de keuze uit ruime campers geschikt voor het hele gezin, een stoere 4WD camper waarmee u in Australië over onverharde wegen kunt rijden en kleinere campers ideaal voor twee personen. Cheapa campers zijn minimaal 4 jaar oud.


Flex tarieven

Cheapa werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper.

 

Verhuurstations

Cheapa heeft in Australië verhuurstations in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney en drie verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.


Interieur campers

Alle Cheapa campers hebben radio, koelkast, 12/240 Volt stroomvoorziening en een magnetron. De 4WD campers hebben geen magnetron. De campers beschikken over airco, echter in de Hitop en Endeavour alleen in het bestuurdersgedeelte. Voor gebruik van magnetron dient de camper op 240V te zijn aangesloten. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar.

 

Cheapa 6 Berth

De grootste camper van Cheapa is geschikt voor zes personen. Deze familiecamper bij uitstek heeft een toilet, douche, volledige keuken. Er zijn drie tweepersoonsbedden: boven de bestuurdersruimte van 2.10 bij 1.45m, in het midden van 1.84 bij 1.15m en achterin de camper van 2.10 bij 1.40m. Er zijn twee babyzitjes OF twee kinderzitjes te plaatsen. Binnenhoogte is 2.10-2.15m.

 

Bekijk overzicht Cheapa campers Australië: Vlootoverzicht Cheapa Australië

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany