vanaf € 5714,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Privé-safari door pure wildernis
Verblijf in sfeervolle accommodaties
Game-drives, wandelsafari's en boottochten
Inclusief vliegreis per KLM
In verband met het regenseizoen wordt deze tour niet uitgevoerd van 1 november 2021 t/m 31 maart 2022

Dag tot dag

 

Dag
1-2

Amsterdam – Johannesburg – Livingstone

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Johannesburg in Zuid-Afrika waar u overnacht in een hotel bij de luchthaven. De shuttlebus van het hotel verzorgt uw transfer tussen de luchthaven en het hotel en vice versa. Op dag 2 vliegt u naar Livingstone in Zambia, gelegen nabij de majesteuze Victoria Falls. Na aankomst wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht, waar u twee nachten verblijft. (Dag 2: O)

Dag
3

Livingstone

De Victoria Falls liggen op de grens met Zimbabwe en Zambia en zijn ca. 1,6 kilometer lang en storten zo’n 100 meter naar beneden Het zijn dan ook de grootste watervallen ter wereld. U bezoekt de watervallen en maakt een wandeling door het regenwoud; geniet van de indrukwekkende watervallen bij de diverse uitkijkpunten. Tevens maakt u een prachtige boottocht bij zonsondergang op de Zambezi rivier waarbij u nijlpaarden en krokodillen kunt spotten. U geniet tevens van een drankje en een hapje. Indien gewenst kunt u diverse optionele activiteiten boeken, zoals een helikoptervlucht over de watervallen, raften en zelfs bungyjumpen! (O)

Dag
4-6

Livingstone – South Luangwa National Park

U vliegt vanuit Livingstone naar South Luangwa National Park, een van de mooiste parken van zuidelijk Afrika en vernoemd naar de Luangwa rivier. Het heeft een gevarieerd landschap van bossen, savannes, open vlaktes en rivieroevers. In de kronkelende Luangwa rivier wemelt het van de krokodillen en nijlpaarden. Dit immens grote park is het leefgebied van maar liefst 60 zoogdiersoorten, waaronder de Thornycroft giraffe die alleen in de Luangwa vallei voorkomt. Maar u vindt hier ook olifanten, zebra’s, giraffen, buffels, krokodillen en nijlpaarden en nog veel meer indrukwekkend wild. Het park is bovendien een van de beste plaatsen in Afrika om luipaarden te zien. Met 400 vogelsoorten is dit park ook een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Tevens staat het park bekend om de avontuurlijke wandelsafari’s onder begeleiding van een ervaren ranger. Het is een adembenemende ervaring om de dieren te voet te benaderen. Tevens kunt u het wild spotten vanuit een open safarivoertuig tijdens een game-drive en is er tijd om te relaxen aan het zwembad of de nijlpaarden en krokodillen in de rivier te bekijken vanaf uw veranda. (O,L,D)

Dag
7

South Luangwa National Park – Lower Zambezi

Na het ontbijt verlaat u South Luangwa National Park. U vliegt naar de volgende bestemming in het zuiden van Zambia: Lower Zambezi, waar u drie nachten verblijft. Lower Zambezi National Park, dat grenst aan Mana Pools National Park in Zimbabwe, is nog pure wildernis. Het park wordt gedomineerd door de Zambezi rivier. Deze rivier biedt de mogelijkheid voor een ontspannen boottocht, vissen of een avontuurlijke kanosafari op een van de zijrivieren of kanalen. Zo kunt u de dieren van dichtbij zien: een spannende en unieke ervaring! (O,L,D)

Dag
8-9

Lower Zambezi

Ondanks dat de diversiteit aan diersoorten minder groot is dan in South Luangwa, zijn de mogelijkheden om dichtbij het wild te komen spectaculair! Het merendeel van de dieren is te vinden in de prachtige vallei. U kunt hier onder andere olifanten, buffels, leeuwen, luipaarden en de indrukwekkende Afrikaanse visarend spotten. De kenmerkende roep van de visarend is van ver te horen. Per dag kunt u kiezen uit twee activiteiten waaronder kanosafari’s, boottochten, wandelsafari’s en game-drives. Uw luxe camp ligt net buiten het park, maar aangezien het park niet omheind is, ziet u het wild ook rondom het camp. U heeft een schitterend uitzicht op de Zambezi rivier. (O,L,D)

Dag
10-11

Lower Zambezi – Lusaka – Johannesburg – Amsterdam

U laat de prachtige parken achter u en vliegt vanuit Lower Zambezi naar Lusaka en vervolgens via Johannesburg naar Amsterdam. U komt aan op Schiphol in de ochtend van dag 11. (Dag 10: O)

 
Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany