vanaf € 5714,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Privé-safari door pure wildernis
Verblijf in sfeervolle accommodaties
Game-drives, wandelsafari's en boottochten
Inclusief vliegreis per KLM
In verband met het regenseizoen wordt deze tour niet uitgevoerd van 1 november 2021 t/m 31 maart 2022

Dag tot dag

Dag
1-2

Amsterdam – Johannesburg – Livingstone

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Johannesburg waar u overnacht in een hotel bij de luchthaven. Op dag 2 vliegt u naar Livingstone, gelegen nabij de majesteuze Victoria Falls. Na aankomst wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht, waar u twee nachten verblijft.

Dag
3

Livingstone

De Victoria Falls liggen op de grens met Zimbabwe en Zambia en zijn ca. 1,6 km lang en storten zo’n 100 m naar beneden Het zijn dan ook de grootste watervallen ter wereld. U bezoekt de watervallen en maakt een wandeling door het regenwoud; geniet van de indrukwekkende watervallen bij de diverse uitkijkpunten. Tevens maakt u een prachtige sunset-cruise op de Zambezi rivier waarbij u nijlpaarden en krokodillen kunt spotten. Indien gewenst kunt u diverse optionele activiteiten boeken, zoals een helikoptervlucht over de watervallen, white water raften, paardrijden en zelfs bungyjumpen! (O)

Dag
4-6

Livingstone – South Luangwa National Park

U vliegt vanuit Livingstone naar South Luangwa National Park, vernoemd naar de Luangwa rivier. Dit immens grote park is het leefgebied van maar liefst 60 zoogdiersoorten, waaronder de Thornycroft giraffe die alleen in de Luangwa vallei voorkomt. Maar u vindt hier ook o.a. olifanten, zebra’s, giraffen, buffels, krokodillen en nijlpaarden. Met 400 vogelsoorten is dit park ook een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Tevens staat het park bekend om de avontuurlijke wandelsafari’s onder begeleiding van een ervaren ranger. Het is een adembenemende ervaring om de dieren te voet te benaderen. Tevens kunt u het wild spotten vanuit een open safarivoertuig tijdens een game-drive en is er tijd om te relaxen aan het zwembad of de nijlpaarden en krokodillen in de rivier te bekijken vanaf uw veranda. (O,L,D)

Dag
7

South Luangwa National Park – Lower Zambezi

Na het ontbijt verlaat u South Luangwa National Park. U vliegt naar de volgende bestemming: Lower Zambezi, waar u drie nachten verblijft. (O,L,D)

Dag
8-9

Lower Zambezi

Lower Zambezi National Park, dat grenst aan Mana Pools National Park in Zimbabwe, is nog pure wildernis. Ondanks dat de diversiteit aan diersoorten minder groot is dan in South Luangwa, zijn de mogelijkheden om dichtbij het wild te komen spectaculair! Het merendeel van de dieren is te vinden in de prachtige vallei. U kunt hier o.a. olifanten, buffels, leeuwen, luipaarden en de indrukwekkende visarend spotten. Per dag kunt u kiezen uit twee activiteiten waaronder kanosafari’s, boottochten, wandelsafari’s en game-drives. Uw lodge biedt een schitterend uitzicht op de Zambezi rivier. Aan de overkant ligt het bekende Mana Pools National Park. (O,L,D)

Dag
10-11

Lower Zambezi – Lusaka – Johannesburg – Amsterdam

U laat de prachtige parken achter u en vliegt vanuit Lower Zambezi naar Lusaka en vervolgens via Johannesburg naar Amsterdam. U komt aan op Schiphol in de ochtend van dag 11. (Dag 10: O)

 
Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany