vanaf € 3326,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Privé-safari per 4WD door drie fascinerende wildparken
Grote kuddes zebra’s en wildebeesten in Serengeti National Park
Lake Manyara: boomklimmende leeuwen en roze flamingo’s
Ngorongoro krater
Keuze uit drie hotelcategorieën
Eenvoudig te verlengen met een verblijf op Zanzibar. Wij maken graag een offerte op maat
Inclusief vliegreis per KLM

Dag tot dag

Dag
1-2

Amsterdam – Kilimanjaro – Arusha

Vandaag vliegt u naar Tanzania. Na aankomst op de luchthaven van Kilimanjaro wordt u naar uw accommodatie gebracht. Arusha is gelegen in het noorden van Tanzania. Door de centrale ligging bij de bekende nationale parken is dit een goede plaats om uw safari te beginnen! U verblijft hier twee nachten. Op dag 2 kunt u kiezen uit een aantal wandelingen door de lodge gratis voor gasten georganiseerd worden.

Dag
3

Arusha – Lake Manyara National Park

Na het ontbijt rijdt u naar Lake Manyara National Park, waar maar liefst vijf vegetatiezones voorkomen. Het aantal dierensoorten is hierdoor enorm! Het sodameer Lake Manyara biedt bovendien onderdak aan duizenden vogels, waaronder roze flamingo’s, pelikanen en ooievaars. Na de lunch in uw accommodatie maakt u hier een game-drive. Houdt uw ogen open voor de boomklimmende leeuwen! De leeuwen in dit gebied hebben namelijk in de loop der tijd leren klimmen om in het natte seizoen aan de overstromingen van de Tarangire rivier te ontsnappen. Overnachting in het hotel van uw keuze.

Dag
4

Lake Manyara National Park – Serengeti National Park

Na het ontbijt rijdt u naar het schitterende Serengeti National Park met een enorme variatie aan wild. Het landschap bestaat uit uitgestrekte vlaktes met savannen en rotsachtige kopjes. Aan het einde van de droge tijd leven hier ca. drie miljoen dieren, waaronder meer dan een miljoen wildebeesten. Dit park is echter het gehele jaar door een fantastische plaats om wild te zien en te fotograferen. In de middag maakt u hier een game-drive. U verblijft twee nachten in de lodge van uw keuze.

Dag
5

Serengeti National Park

De gehele dag kunt u tijdens game-drives de vele dieren in hun natuurlijke omgeving observeren. De leeuwenpopulatie is groot en ook heeft u de kans hier luipaarden te zien. Voor vogelliefhebbers is Serengeti eveneens interessant. Tussen de game-drives door, gebruikt u de lunch in de lodge.

Dag
6

Serengeti National Park – Ngorongoro krater

In de ochtend maakt u nog een game-drive. Na het ontbijt vertrekt u naar Olduvai Gorge, waar overblijfselen van de oudste voorouders van de mensheid zijn gevonden. Vervolgens gaat u op weg naar de Ngorongoro Conservation Area met de Ngorongoro krater. De middag is ter vrije besteding. De komende twee nachten verblijft u in de lodge van uw keuze.

Dag
7

Ngorongoro krater

De ochtend brengt u in de schitterende krater door, die met zijn 30.000 dieren niet voor niets de ‘Ark van Noach’ wordt genoemd. U maakt hier een game-drive. De krater heeft een doorsnede van 18 km en een wand van 610 m hoogte. In de kratermeren bevinden zich duizenden flamingo’s en vele nijlpaarden. Op de grasvlakte kunt u de buffels, leeuwen, wildebeesten en zebra’s tot op korte afstand naderen. De middag is ter vrije besteding.

Dag
8-9

Ngorongoro krater – Arusha – Kilimanjaro – Amsterdam

Vandaag rijdt u terug naar Arusha, waar u luncht. In de loop van de dag wordt u naar de luchthaven van Kilimanjaro gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam. Indien gewenst kunt u deze middag nog over een dagkamer in de Kia Lodge beschikken. Op dag 9 komt u in de loop van de ochtend aan op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany